Inez på hästryggen=)


Shoppingrunda!!

Igår så åkte vi till Skövde på shoppingdag. Linda, Ida och Pia var också med. Och det blev ett par saker som åkte med, förvånande nog bara till Inez=P


Sen på seneftermiddagen åkte vi till Enåsa, och fick massa fika, och Pia hade gjort en jordgubbstårta. Det var sååå himla gott, snacka om sommarsmak!
Så en sån här får det bli när Inez fyller 1 år=)

Mysfredag!!

Ikväll är ÄNTLIGEN Mattias hemma!! Så himla mysigt. Så Nu har vi precis ätit, det blev potatiskroketter bearnaisesås och lövbiff med philadelphiaost och champinjoner i. Mums!!
Nu ska vi försöka få den lilla busungen i säng så att vi kanske kan få en liten stund för oss själva i soffan, innan hon vaknar igen.

Annars idag så var det stallet igen och ett litet pass med Lorden. Så himla redig är han, iaf i padocken. Annat var det häromdagen när Malin var med ocg red på Zalut. För det första började han att studsa upp i luften redan 20 meter från stallet, sen hoppade han till när jag skulle flytta på ett litet träd som hade ramlat lite över vägen. Och självklart så fastnar jag i en av grenarna, och ramlar av. Rakt ner på ryggen och tappar luften. KlantLina!!!!
Men som sagt i padocken är han superduktig=)
Tog lite bilder på honom igår.


Och såklart några till på Inez!!

Lite bilder

Idag har det varit en hektisk dag. Började med att åka ut till stallet imorse till hovslagaren som slog på Jägarn framskorna, och la på equi-pack (flytsula) på honom. Och lilla Inez var ju såklart med och charmade alla=)
Sen i eftermiddags åkte vi till Malin och Oliwer en sväng och fikade och tjatade lite.
Och imorn ska jag dra med Malin så vi kan sticka ut och rida lite i skogen=)

Idag har också min stora tjej lärt sej att stå alldeles själv en längre stund. Så duktig!!!

Fick även lite andra bilder som mamma skickade över från i våras också.
Och så en bild från i Lördags när Inez käkar jordgubbar=)

Ny vecka!

Ja så var det ny vecka igen då. Vad fort det går. Nu är det bara 37 dagar kvar tills Inez fyller år. Och jag håller redan på och planerar allt inför det. Vilken mat jag ska bjuda på och vilken tårta jag ska baka=) Blir nog iaf en stor jordgubbstårta, för Inez älskar jordgubbar. Hoppas att det finns gott om dom i landet då, då blir det ju extra gott!!
Ska i vilket fall som helst bli roligt.
Sen fyller ju Mattias år den 12 juni oockså, och det är ju inte lång tid kvar alls. Så det måste jag också börja planera lite, och framför allt vad jag ska köpa till honom. Alltid lika svårt att hitta på.

Nu sover den lilla prinsessan, och egentligen skulle jag ju behöva plocka iordning på allt som hon dragit fram, men jag orkar fatkiskt inte just nu. Så nu ska jag bara slappa en stund, sen när den lilla vaknar ska vi fixa iordning tvätten och gå och möta Mattias när han slutar jobbet.
Såg att dom hade fått in lite nytt från Villervalla på Imsa Vimsa, så tänkte gå en sväng dit också.
Ha en bra dag!!

Lördag

Så var äntligen begravning över, känns skönt. Man går liksom alltid och spänner sej lite inför det, så då känns det skönt när det är över. Så nu kan Farmor få gå vidare.
Hittade lite bilder på Farmor från förr. Bl.a ett bröllopsfoto på Farmor och Farfar.




Igår kväll så käkade jag och lillebror grillat, och sen åkte vi ut till Dillö till morfar och Lilian. Sen sov jag och Inez över här på Boda. Så snart ska vi dra ut till Dillö igen, fast denna gången till Elise som är hemma i helgen. Ska bli kul att träffa henne, blir inte så ofta nuförtiden.

Ha en riktigt trevlig Lördag!!!


Trött..

Idag har vi firat Kalle som fylde 16 år, fast egentligen fyllde han den 14:de, men då var han i Holland, så vi fick fira nu istället.
För övrigt idag så har Inez varit en riktig liten buse, hon har sovit 20 min utspritt på hela dagen. Men hon har iaf varit pigg och glad. Den lilla skrutten.
Nu ska jag hoppa in i duschen, så att jag är någorlunda utvilad tills imorgon. Då står begravning för Farmor på programmet. Känns ju inte så där väldigt uppiggande om man säger så.

Husaby

Hej på er.
Här var det dåligt uppdaterat. Min dator har åkt på nån jävla virusskit, så kommer inte ut på nätet. Så fruktansvärt störande, och lillebror är Holland och kommer hem imorn kväll. Så då får han fixa datorn, eftersom jag inte är så tekninsk av mej=P
Igår hade vi iaf stora putsardagen på transporten. Dra åt helvete vad solblekt den var. På skärmarna och i fram så var den knappt grön längre, den var mer grå/vit. Trodde verkligen inte att den skulle gå och fixa. Men efter flera timmars gnuggande med diverse rubbing, vax och liknande så glänste den nästan som ny igen. Så nu behövde man ju inte skämmas för hur dåligt man har tagit hand om sina grejer när vi åkte iväg=)
Så idag har vi varit i Husaby med Jägarn. Han har varit halt till och från sedan i höstas, men så himla lite så det syns knappt. Men nu har han börjat bli gallig på höger fram också. Så när vi var där så gjorde vet lite böjprov på honom och belastningstest, och lite oren blev han då. Sen gick vi vidare och gjorde ett ultraljud och en röntgen. Och det visade sej att det är påbörjan till fång, men det var antagligen från förra året, men det kan ju eskalera om man har otur. Så nu ska han stå i sjukhage i en månad och bara skrittas 30 min varje dag. Och ha en flytsula under skorna i fram, för bättre svikt.
Sen ska vi tillbaka till Husaby om en månad ungefär, och kolla allt igen. Och även ta ett prov som visar hur mycket insulinhalten i kroppen är. Eftersom han är så oerhört lättfödd och jämt hungrig, så kan det ju vara så att han har lågt blodsocker. Kanske vi får bukt med det problemet också=)
Men gud vad jag saknade Inez när jag var borta. Hon blev så glad när jag kom hem=) Kärlek <3
Nu ska jag slänga mej i soffan och kolla på 2½ men.
Ha en fortsatt trevlig kväll!!! /K

Helt slut...

Inez har krävt enormt mycket uppmärksamhet och närhet idag, har inte fått någonting gjort alls här hemma. Och nu ikväll så ville hon i vanlig ordning INTE sova. Hon somnade för en kvart sen. Hon fick faktiskt finna sej i att sitta på köksgolvet och leka lite själv medans jag iaf fick ordna lite mat till mej, men hon klängde fast vid ena benet på mej.
Så nu är jag heöt slut i kroppen känner jag.
Ja, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, men ska uppdatera bättre imorgon. Bjuder iaf på en bild av den lilla kråkan i gungan förut=)

Inte är jag bitter inte.....

eller, lite kanske. Läser på fejjan att typ ALLA sitter ute och grillar och har det mysigt. Och vad gör jag?? Jag sitter med datorn i knäet och glor på Bröllposfixaren, själv.
Mattias jobbar som vanligt, börjar på att tycka att det suger rätt hårt faktiskt. Det går an på vintern när man ändå är astrött kl 21. Nej, nu får det väl vara nog med självömkandet!!
Jag är ju trots allt jävligt snygg i håret=P Mamma klippte av mej allt och gjorde en page igen, det är ändå det jag trivs bäst i=)

Min lilla älsklings Inez har gått och blivit sjuk, hon har haft 39 graders feber sen i morse. Stackars lilla pluttan. Hade gärna tagit över det. Blir så ledsen av att se henne må dåligt, och inte veta vad som är värst för henne. Hon har iaf dragit i sej 1½ glass, en av de få saker som jag lyckats få i henne. Nu sover hon, hoppas att hon får sova hela natten, man vet ju själv hur skönt det är om man lyckas sova bort skiten.
Så, mina kära vänner. Jag önskar er en fortsatt trevlig Lördagkväll!!

R.I.P Farmor

Igår eftermiddag slöt min älskade Farmor sina ögon för sista gången. Känns så förbannat overkligt, som om det hela snart ska bli som vanligt igen. Även fast detta ändå har varit väntat under en längre tid, har jag så oerhört svårt att inse det faktum, att jag aldrig kommer att få träffa min Farmor igen.

                                                    ******VILA I FRID******

Onsdag

Hallå på er!

Idag har det varit en riktigt jobbi dag. Har varit sjukt trött hela dagen, fattar inte varför. Eftersom jag sov i princip hela natten, gick upp kl 2 och stoppade in nappen i munnen på Inez och la på henne täcket, sen bar jag in henne till oss vid 6, sen gick vi upp strax före 8. Så himla skönt för övrigt att hon har börjat sova lite längre på morgnarna. Så till er som har morgonpigga barn: Ge inte upp hoppet, det kan ändra sej=P

I eftermiddags åkte jag och Inez till Torsö. Kalle var barnis medans jag mockade och gjorde iordning stallet. Hade planerat som så att mamma kunde ha Inez en stund så jag kunde rida, men mamma och pappa var tvugna att åka in till Farmor. Det är inte alls bra med henne nu. Hon äter ingenting ocg idag hade dom inte ens lyckats få i henne lite vatten. 38 kg väger hon nu=/
Känns ändå skönt att jag har varit där lite nu, var där senast igår. Och då orkade hon knappt suga i ett sugrör Känns så otroligt jobbigt att se henne så här. Även fast man är van att se människor vid livets slut, i och med jobbet, så är det STOR skillnad när det är ens "egna" som det handlar om.

Nu ska jag och Inez åka hem till stan, och hämta upp Mattias på jobbet.

Hörs imorn //K

Sötungen=)

Ja, så var det måndag igen.
Men man känner ju att man är lite trött efter helgen. Först så var vi hos Marie, hon hade lagat mat och bjöd på vin. Lyx!! Sen drog vi vidare till statt.
Ja vad ska man säga?... Att man ens går dit egentligen, bara en massa småbrudar som står och ålar sej mot varandra, och dom anväder även andra människor som strippstång, och har världens förspel mitt på dansgolvet.
För att inte tala om inne på tjejtoaletten. För det första så går det knappt att komma in för att alla flickor står och plutar med läpparna framför spegeln och trycker upp sina bröst maximalt.
Sen att det ska behöva ta typ 10 min för en enda person att uträtta sina ärenden väl inne på toaletten, skumt!. Tjejer som står och gråter över att en nagel har gått av, patetiskt! "Gamla" gubbar som är där enbart för att få med sej en alldeles för berusad nyfylld 18:åring hem. Sorgligt att dom inte kan hitta nått mer passande och mindre pinsamt kan man ju tycka. Känns ju inte som någon vidare bedrift menar jag att lyckas få hem nån som knappt kan gå själv?
Ja, kort och gott kan jag nog bara säga att jag absolut inte känner mej bekväm i dessa människors sällskap. Tur att det inte blir allt för ofta!

Det var väldigt mysigt igår när Inez kom hem igen, det är i hennes sällskap som jag trivs allra bäst!! Och idag har hon tränat med lära-gå-vagnen hela förmiddagen=)

RSS 2.0