Mysig kväll

Ikväll har det varit en riktigt mysig kväll. När jag kom hem från Torsö så åt jag och den lilla kvällsmat, sen tog jag på henne pyjamasen och tog med henne ut på en promenad. Tänkte att hon kanske ville somna i vagnen. Men inte då. Hon låg där och kikade hela promenaden. Så gick in på Oxen och köpte lite mat till Inez och en påse godis till mej. När vi kom hem igen så låg vi på en filt på golvet framför teven. Inez käkade majskrokar och jag mitt godis=) 
Men efter en stund så började hon att gnugga sej i ögonen, men hon ville absolut inte sova. Försökte lägga henne i sängen, men hon bara bökade runt och gnällde så fick ändå gå och vagga henne till sömns. Men hon börjar på att bli tung nu så det vore skönt om hon kunde lära sej att somna själv i siin säng

Idag har jag för övrigt köpt en julklapp till Mattias=) Så nu är det bara lillebror Kalle som är kvar. Sen är jag färdig men alla julklappsköp=) Känns skönt. Så tidigt har jag nog aldtig blivit färdig med det=)

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem. Längtar efter honom jättemycket idag=)

Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll!!


Inez 5 månader!!

Idag fyller Inez hela 5 månader. Kan ni fatta hur fort tiden går?!
Och det firade vi med att åka till BVC och ta 5-månanderssprutorna =/ Fast det gick jättebra, hon grät bara pyttelite när BVC sköterskan stack, sen blev hon glad igen=) 
Nu var det ju ett par dagar sedan jag uppdaterade igen, vårat mobila bredband krånglar så, det tar typ 5 min att ladda en sida. Så har inte orkat med det. Men nu gick det lite snabbare så då passar jag. Längtar faktiskt efter att det fasta bredbandet kommer. Och alla kanaler, börjar tröttna på att det aldrig finns nått att kolla på.

Igår så åkte jag och Mattias mamma till gamla lägenheten och städade ur den. Så skönt att ha det gjort. Och idag putsade jag fönstren. Men det gick sådär att putsa utsidan, det frös direkt, så Mattias fick gå ner till bilen och hämta isskrapan.=P
Så nu är det bara en lampa och två rullgardiner som ska skruvas ner. Sen imorn ska vi lämna nycklarna=)

Igår så fick Inez en gåstol. Det gillade hon supermycket. Skrattade och körde runt hela tiden eklart=)
Så ikväll när jag grejade lite här hemma så satte jag henne där, och jag kunde hålla på och plocka utan att behöva bära runt på henne. Det var riktigt skönt det kan jag säga=) Inte van vid det.

För en stund sen gock jag in och la Inez i hennes säng, tänkte att hon skulle somna själv ikväll. Och det funkade=)
Så nu ska jag hoppa in i duschen.


Mysfredags

Ja så var det fredagkväll. Dagen har gått fort. Var ju på Torsö förut och grejade med Lorden, red dock inte. Dåligt av mej!! Men jag frös så in i he***te.
Vid lunchtid så fick Inez spagetti och köttfärssås. Hon åt massor!! Det trodde jag inte när det var ny smak och allt. Men jag hade tydlign fel. Sen fick hon päron till efterrätt, hon är så söt när hon sitter och smackar och flinar när hon tycker att maten är god=)

När jag kom hem så plockade jag iordning och städade lite. Skönt att få undan all skit.
Sen tog vi en liten promenix och gick förbi Oxen och köpte lite godis och såklart Pringles till mej=)

När vi kom hem igen så kom Mattias kollega Fredrik hit och drack lite kaffe, sen drog dom till Skara för jobb. Så då satte jag mej med den lilla skruttan i soffan och lekte lite. Men hon slocknade ganska snabbt, men en halvtimma senare så började hon prata och skratta igen. Så då lekte vi lite till=) Hon skriker så att det riktigt skär i öronen när hon blir så glad. Så himla gullig är hon<3

Nu sover hon igen, och jag sitter och väntar på att "13 snart 30" ska börja. Så himla kul när man bara har skogsteve. Vi har beställt teve och bredband nu från bredbandsbolaget, men det kunde typ ta 4 veckor innan det kommer. TRÅKIGT!!!
Men men, så är det. Man överlever nog det också.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll=)

Gröt-ätar-Inez

Inatt sov den lilla superbra igen. Verkar som att detta passar henne bra (och mej och mattias också=))

Igår när jag var och handlade, så köpte jag med katrinplommonpuré till Inez. Och så gav jag henne det till kvällsmat igår till gröten, och nu till frukost. Och herrejösses vad hon tyckte det var gott. Hon åt som en häst=)



Sen till lunch ska hon få Spagetti och köttfärssås, får se vad hon säger om det=) Än så länge får hon burkmat. Tänkte att jag ska försöka göra egen mat till henne sen. Men jag börjar med burkmaten.



Nu ligger hon och försöker åla sej framåt, men det gåt lite segt för henne idag.
Så hon tröttnar snart.

Om en liten stund jag vi åka till Torsö, ska försöka rida lite. Det är lätt att man maskar lite nu när det inte är så trevligt väder.

Ha en bra dag=)

Pigg och utvilad

Imorse vaknade Inez vid 5, somnade om och sen gick vi upp vid 8. Helt underbart=) Känner mej för en gång skull ordentligt utvilad. Jag tror faktiskt att det är för att den lilla har fått eget rum. Vi pratade om det på öppna förskolan igår. Antingen så sover hon bättre för att hon inte vaknar av oss, eller så kanske hon vaknar till lite, men att jag då inte vaknar av det och att hon somnar om igen. Hur som helst så är de himla skönt=)

Nu ligger den lilla grodan och sover en stund. Sen när hon vaknar tänkte jag traska ner till stan och byta en tröja som jag köpte till Inez häromdagen, köpte stl 62, men den var alldeles för liten så måste byta till stl 68. Hon blir så stor=)
Sen tänkte jag gå in på Team Sportia och köpa mej en mössa. För fy vad kall om öronen jag va igår när vi va ute och gick. Hua, jag gillar inte vintern. Längtar till sommaren. Fast lite mysigt ska de bli med jul och allt nu=)

Ha en trevlig dag i snön=)

Trevlig dag

Idag har det varit en bra dag. Dagen har gått fort. Tänkte fråga Mattias när han kom hem från jobbet, vad han gjorde hamma så tidigt=P
Imorse gick vi upp när Mattias drog till jobbet och åt frukost. Sen tog jag med Inez ner till tvättstugan, det tyckte hon va jättespännande=) Rätt skönt att hon har lärt sej att roa sej själv lite längre stunder nu så man hinner göra lite annat än att bara bära runt på henne hela tiden.

Sen vid halv 11 tiden så mötte jag upp Malin och lille Oliwer och så traskade vi bort till Pärlan. Tjötade på hela vägen, riktigt trevligt var de=)
De var rätt så kul på öppna förskolan också idag, trevligt att hitta på nått på dagarna. Händer ju inte så där överdrivet mycket faktiskt.

När Mattias hade slutat jobbet så kom mamma hit med lite tavlor och så som ska upp på väggarna. Sen kom Pia (mattias mamma) hit också och hade Inez en timme. Så då åkte vi bort till gamla lägenheten och körde grejer. Han med två vändor med bilen hit. Så nu är det mest sånt som ska till tippen som är kvar. Och det tänkte vi ta till helgen så kanske pappa kan hjälpa till lite med. Sen ska jag hämta transporten också. Då går ju allt in=)
Ska verkligen bli skönt när detta är klart.

Nu ikväll så har Inez vart jättepigg, Vi badade och busade för fullt. Sen satte vi oss i soffan och kollade på "Bonde Söker Fru" och då somnade hon i min famn. Så jag gick och la ner henne i hennes säng, och stoppade om henne. Men det gick nog inte ens 5 minuter innan hon började prata med sin snutte och mobilen som hänger över sängen. Lät henne ligga där en stund, men hon hade bestämt sej för att inte sova, så va lika bra att plocka upp henne. Så lekte vi lite till=) Lilla tokan<3

Nu är jag sjukt, så nu ska jag sova. Hoppas att Inez sover hela natten inatt igen=)

God Natt på er mina kära vänner och bekanta!!

Städa

Det har verkligen varit dåligt med bloggandet nu. Har faktiskt inte hunnit. Men iaf.
Igår så var vi på bio (Harry Potter) och då va Inez hos Mattias syster Linda. Och som hennes småttingar hade längtat=) Dom tyckte att det var jättekul att ha lillfisan där. Och hon var supersnäll hela kvällen.
Fimlen var för övrigt rätt så bra, ser fram emot del 2=)

Idag så kommer mamma och hämtar Inez efter jobbet, så ska jag och Mattias iväg till Komministergatan och plocka iordning och börja städa ur lägenheten. Mindre kul. Men ska bli så skönt när det är gjort, och man kan lämna nycklarna.

Fatta att det snart är första advent?!! Fasen vad fort tiden går, hänger inte med riktigt. Nu på förmiddagen har jag plockat igenom lådan med alla julsaker och lagt fram det som jag ska ha framme, så ska jag gå ner med lite lådor i källaren sen.

Nu ska jag passa på att dammsuga lite medans den lilla sover.


Vaken, vaken, vaken

Ja, våran lilla Inez hatar verkligen att sova. Har varit vaken större delen av natten. Tänkte att "då kanske hon är trött nu på morgonen" Men inte då. Nu ligger hon på köksgolvet och pratar och leker. Rullar över till mage hela tiden, blir arg för att hon inte kan komma framåt fort nog, och börjar skrika. Och sen säger folk att man ska ta till vara på denna underbara tid. Jo tack, jag ska verkligen ta vara på den här tiden=P

Ja ja, nu ska jag ta en sväng med hunden, kanske lillfisan somnar i vagnen.

Torsöhelg

I helgen ska vi bo på Torsö för mamma och pappa har åkt till Malmö. Och då ska vi vara här och ta hand om alla djuren. Så nu väntar jag på att lillebror ska komma hem från skolan, så ska vi börja med att laga till lite mat tänkte jag.

Sen ikväll kommer nog Jessica och Martin hit. Så ska vi ha fredagsmys med massa godis eklart=)

Nu rör sej lillfisan igen, den lilla skruttungen vill då aldrig sova mer än max ½ timme. Inget hinner man göra=P

Äntligen

Nu har det varit lite dåligt med bloggandet. Har inte haft nått bredband här i nya lägenheten. Men nu har jag lånat mammas mobila i väntan på att vi ska få bredband hit.

Nu är för övrigt flytten avklarad. Så himla skönt!! Så nu börjar vi på att komma iordning. Så gott som det går iaf. Det tråkiga är att vi ha lite grejer kvar i andra lägenheten, och så måste vi ju städa ur den ordentligt också. TRÅKIGT!!
Men det är å andra sidan snabbt avklarat när det inte är några grejer som ligger i vägen och man är ett par stycken=)

Nu är det största problemet våran teve. Vi har bara skogs-TV nu. Det är inte så himla rockigt det. Beställde Boxer hit, men själklart så funkar det ju inte. Så nu måste vi skicka tillbaka det, och beställa nått annat. Tror det får bli Telia verkar det som.

Inez har blivit lite av en liten nattuggla. Hon somnade 21;15 nu ikväll. Så nu känner jag mej lagom trött i huvudet kan jag säga.

Nu blir det lite chill i soffan innan jag ska kasta mej i sängen.

God natt!

Tippen

Ja idag har vi fortsatt att packa, och sen så har vi vart på tippen också med en massa skit.
Målaren har hunnit med en hel del av tapetseringen i storarummet, målningen i köket är klart, och nu har jag bara fönstret och listerna i Inez rum kvar att måla. Sen är allt äntligen klart!!
Imorn och på onsdag ska vi fortsätta att köra möbler. Och på onsdag tänkte vi sova på Aspetorp. Fast det blir lite sorgligt också att lämna den här lägenheten. Fast ska bli skönt, framförallt att slippa alla trappor=)

Nu i eftermiddag och kväll så har lillfisan och jag vart på Torsö. Så hjälpte mamma lite med att göra färdigt mina gardiner till köket=) Det kommer att bli så himla fint.
Sen när vi gick ner till stallet så skulle pappa ha Inez. Men när jag hade vart i stallet i typ 20 min så ringde han ner och var uppgiven. Och sa åt mej att komma upp. Så det var bara att släppa allt och gå upp. Till en hysterisk liten Inez. Men det räckte med att jag tog henne så tystnade hon. Lilla knasbollen. Matade henne och som tur var så somnade hon. Så då kunde jag gå ner till stallet igen.
 
Väl nere i stallet igen så hade Nina, mamma och Jessica precis blivit klara med sina hästar så dom gick upp i padocken före mej. Sen när jag hade ridit en stund så frågade Jessica om vi skulle byta häst lite. Det var kul faktiskt. Inte så ofta som nån annan rider på ens häst, och inte så ofta man själv rider nån annan häst heller för den delen längre, så det var nyttigt fär både hästar och ryttare=)

Nu blir det sängen, ska åka till Torsö och rida på morgonen i morn och efter det ska mamma åka med hem och fixa och packa upp alla lådor på Aspetorp.

God natt!

Statistik

Sitter och kollar på statistiken här på bloggen, verkar som om det är ganska många besökare. Vet ju vilka några själar är som läser, men vore lite kul att veta vilka alla ni andra är också=)

Idag har vi iaf varit på Aspetorp och målat listerna i hallen och även dörrkarmarna. Imorn ska vi börja köra lite möbler=) ska bli skoj att få lite ordning. Ska nog även köra en vända till tippen också, otroligt att man kan samla på sej så mycker skit egentligen.

Nu gick Mattias precis till statt, så nu sk jag gosa ner mej i soffan med mina Pringleschips=) Himla goda dom här!!


Tidigt i säng ikväll

Ja fy fasen, ikväll är jag så himla trött i huvudet. Så ska snart gå och lägga mej.
 
När Mattias slutade jobbet i eftermiddags så körde vi en massa flyttkartonger, skönt att ha det gjort iaf. Blev en hel del lådor faktiskt. Och under tiden som vi höll på med det så hade min mormor hand om den lilla. Det tyckte båda var kul tror jag. Inez skötte sej exemplariskt och mormor var jätteglad=)  

Lovade ju även att jag skulle lägga ut bilder på sovrummet nu när tapetseringen är klar så här kommer ett, taget med mobilen i all hast så det är inte så himla bra, men ändå=)




Nu ska jag slänga mej i säng och drömma mej bort. God natt=)

Allt klart=)

Ja idag är äntligen sovrummet klart!! Så himla fint blev det, bilder kommer imorn=) Så imorn ska vi köra lådor när Mattias slutar jobbet, och då kommer mormor och tar hand om Inez under tiden.
Hoppas bara att målaren kan skynda sej med köket så att det blir färdigt, annars finns det inte mycket plats att ställa alla lådor.

I eftermiddgas åkte jag med mamma till Torsö och klippte Lorden igen. Och han blev sååå fin. Fast Jessica måste hjälpa mej när jag ska klippa huvudet, han är ju så himla hög, så jag når inte när han har huvudet uppe i taket=P

Såhär fin blev han<3



Nu sitter vi och käkar lite godis och kollar på "Byggfällan", herregud vad vanligt det verkar vara med fuskbyggare. Tråkigt det där. Hoppas att man aldrig råkar ut för något sånt.

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll=)

God Morgon

Ja då var det en ny dag igen då. Och jag och Inez är uppe och leker. Sådär kul känner jag, hade gärna legat kvar och sovit en stund till. Men men, så är det. Ska nog passa på att sova lite till sen när Inez sover. Brukar inte kunna göra det, men ska verkligen försöka.

Nu blir det lite frukost och mer lek med den lilla=)

jobbdag=)

Nu är vi hemma igen efter en heldag i nya lägenheten. Skönt att vara inne i detta ruskväder!! 
Vi har grundmålat väggarna, tog sin lilla tid. Spacklat fönsterkarmarna, Slipat och målat alla lister och även målat hyllan som ska sitta på väggen i badrummet. Så imorn ska jag dit igen på eftermiddagen tänkte jag och måla listerna en gång till och måla fönstren.
Hoppas att mamma kan hjälpa mej med tapetseringen också=)

På förmiddagen imorn ska jag nog ta med Inezen till öppna förskolan tror jag. Roligare än att bara sitta hemma och skrota=)

Nu ska jag göra iordning lite kvällsmat till oss, om Inez vill somna snart vill säga, hon ser inte värst trött ut=P

Måndag igen då

Så var det måndag igen. Herregud vad dagarna bara spinger iväg.

Den lilla fisen sover än, helt otroligt, det hör verkligen till ovanligheten. Ganska skönt att bara få vara för sej själv. Men tänkte att hon kanska kunde vakna om en lkiten stund så ska vi gå iväg till Oxen och hämta ut bokstäverna som jag beställde. Det kommer nog att bli fint med dom bokstäverna på Inez dörr=) Så måste nog gå bort till den andra lägenheten och sätta upp dom. Ivrig.. jag??=P hehe.

Sen i eftermiddag så jag jag och mamma gå iväg till Jacobssons och beställa tapeter. Och köpa högglans färg till vitrinskåpet som jag ska måla om.

Nej, nu ska jag passa på att packa lite saker medans Inez fortfarande sover=)

Riva tapeter

Ja både igår och idag har älsklingen och jag ägnat oss åt att riva tapeter i nya lägenheten. Så nu är det klart=) Under tiden vi har grejat där så har Inez varit hos mormor och morfar, man längtar världigt mycket efter henne när hon inte är med oss=) 
Och imorn blir det att spackla och slipa väggarna, sen gå och beställa tapeterna till både sovrummet och vardagsrummet. Åhh, det kommer att bli så fint=)
Nu ikväll har vi packat ner nästan allt porslin och glas, torkat ur skåpen och även torkat rent uppe på alla skåp i köket. Så i veckan när tapetseringen är klar ska vi köra alla grejer. Ska bli skönt när det är färdigt.

Nu sitter jag och myser i soffan och kollar på dom ensamma mammorna, men snart blir det en dusch sen sängen. Man blir sannerligen trött av att riva tapeter och packa=P

Ha en fortsatt trevlig kväll=)

Mysungen=)

Imorse vaknade inte Inez för ens vid halv 5, då åt hon, sen somnade hon om till 8. Då gick vi upp och åt frukost och lekte lite. Sen somnade vi om båda två, och jag sov till 10!!=) Så himla skönt.
I förmiddgas gick vi iväg till ströget och fikade. Sen tog vi en liten promenad.

Och nu ringde Börje och bad oss komma bort till Aspetorpsgatan och hämta nycklar=) Så himla kul. Då kan vi mäta väggarna i sovrummet så vi kan gå och köpa tapeter=)

Nu ligger den lilla godingen på golvet och myser, och käkar majskrokar.



Sen måste hon över på mage och filura lite


Trött

Idag har det varit en bra dag. Började dagen med sovmorgon, sen åkte jag upp till lillängspåret och sprang. Shit vad jobbigt det var, kändes att det var ett tag sen man sprang. Tänkte att jag skulle försöka köra en runda eller två ett par gånger i veckan. Jag sprang på 3 minuter mer än vad jag gjorde när jag gick i nian. Så målet är att kunna sringa på den tiden igen=)
Sen när jag precis var klar blev det en promenad på typ 1½ timme med Sandra, tack för att du finns<3

Nu är jag hos mamma och pappa med Inez och myser framför teven, och lillebror sitter och tjatar. Men ska nog snart ta och packa ihop oss här och dra mej hemåt, är så sjukt trött. Och sen har jag träningsvärk i hela kroppen, dels efter min springrunda, men nog främst efter pilatesbollsträningen igår. Kan knappt resa mej ur soffan=P

Ha en trevlig torsdagskväll=)



Hej igen.

Ja nu har det varit lite dåligt med bloggandet. Har varken haft tid eller haft nått vettigt att skriva om. Men iaf.
Dagen startade ca 06:30 då gick jag upp med Inez och käkade frukost. Jag åt müsli och Inez åt banangröt. Gud vad hon gillar det nu, gapar direkt när man kommer med skeden=)
Sen la vi oss på golvet på ett täcke och kollade på en film, och då somnade den lilla<3
Då passade jag på att köra lite med pilatesbollen. Herregud vad jobbigt det var!! Det riktigt värkte i benen och magen när jag var klar.

Sen tog vi en promenad på förmiddagen, höll nästan på att blåsa bort när vi gick bort mot Oxen=P Och i eftermiddags drog jag till stallet och red ut en sväng med mamma. Lorden var snäll så länge han fick gå bakom mamma och jägarn, men så fort han gick först så börjar han knäppa sej igen. Blir så trött, hoppas att denna "fas" är över snart.

Sen när jag kom hem igen så blev det en till promenad med Charlotta. Jösses vad duktig jag är=P Och nu ikväll gick vi faktiskt till Buffalo och käkade filé-buffé. Var verkligen supergott=) Så det hade älsklingen gjort bra!!

Nu blir det snart duschen, sen sängen. Är så sjukt trött.

God natt!!

Skrikmaraton

Ja, idag är Inez verkligen på ett skithumör. Bara skriker hela tiden. Fattar inte vad felet är. Nu äntligen sover hon lite. Då riktigt trycker tysnaden i öronen. Så skönt=)
Var ute på en promenad i förmiddags medans Mattias var på gymmet. Blev en runda på 1½ timme. Det var enda stunden idag som Inez har varit tyst i princip. Men så fort jag stannade till två sekunder med vagnen så slog hon upp ögonen och började skrika igen. Men när jag började gå så slappnade hon av igen. Skumt det där.

Gick förbi Aspetorpsgatan förut med, och såg att dom nu var helt utflyttade och att hanverkarna höll på där inne. Ska bli så kul nästa vecka när vi får nycklarna=)  Längtar!!!!

Nu håller jag på att packa Inez väska, för vi ska snart åka till Torsö, och spendera resten av eftermiddagen och kvällen där. Får väl se om mamma och pappa hinner hem innan jag åker ikväll. Dom är i Gbg idag. Pappa skulle till nån ögonspecialist. Och mamma ska köpa en tv-bänk till oss=)


Så här såg den lilla ut igår kväll iaf när hon ståtränade vid soffbordet. Då var hon glad=)





RSS 2.0