Tjejkväll

Ikväll jobbar Mattias i Skövde 15-22 så nu har vi en tjejkväll:) så i eftermiddag gick vi iväg till Oxen och köpte lite fredagsmys. Massa frukt, morötter, gurka och dipp. Det var väldigt uppskattat av min stora prinsessa. Så nu ligger inez bredvid mej i soffan och sjunger om att vi har så mysigt, trots att vi är själva utan pappa idag 😉 
Sen har vi läst/sjungit i Inez favoritbok nu ungefär 20 gånger känns det som. Och hon tjatar om mer sång fortfarande. Så det blir nog en vända till i den "lilla" boken. 

Och lillasyster har bara varit nöjd om hon får sitta i babyskyddet eller vara i famnen. Tur hon är söt❤️

Miniryttaren
Min lilla ryttartjej❤️ idag har hon gått över bommar, styrt mellan koner och travat flera gånger. Hon är så himla duktig. Lärt sej att hålla tyglarna rätt, så in hon tappar dom kan hon fatta tag på rätt sätt själv. Man blir då otroligt stolt över henne så man nästan börjar gråta💕 


Tröttsöndag

Inez somnade vid 23 igår, så tänkte att hon kanske sover lite längre idag, men ikke då! Hon slog upp ögonen kl 6.30 och ville kolla på Askungen. Så jag matade Edda och satte på filmen åt Inez. 10 minuter in i filmen så kom Inez på att hon ju väldigt gärna ville bada i Eddas badbalja i duschen. Så det var bara att verkställa. Som tur var så somnade Edda om igen. 

Idag ska vi till enåsa och hälsa på farmor och farfar, hoppas även att kusin Ida är hemma så får Inez leka av sej med henne lite. 

Flyttardag!!

Idag är det äntligen dags för stora inflyttardagen i vår nya lya. Ska bli sååå himla roligt:) hela söndagen spenderades i gamla lägenheten med utflyttning och städ. Och nycklarna lämnades igår. Känns gött:) 
Så nu har vi fått sova på Boda i nätterna två, men det har funkat bra det med. 
Det enda tråkiga med denna dagen är att Edda och jag strax måste åka till KSS för BB-vård i hemmet, för läkarundersökning. Inte alls vad jag känner för nu när jag bara vill greja här och få ordning på allt. 
Men men, får göra det i eftermiddag istället. 
Bilder kommer på detta sen:) 
Nu ska jag vänta in mamma som snart kommer och ska hjälpa oss med alla saker, och senare dyker också pappa upp. Tur man har en snäll familj som alltid ställer upp i alla lägen. Tack för att ni finns❤️

RSS 2.0