Jobbhelg

Och den börjar kl 21,15 ikväll. Helnatt inatt och imorn natt, och halvnatt på söndag. Så nu inatt så sover den lilla godingen hos mormor och morfar på Torsö. Och dom ska ut på cykeltur imorn på förmiddagen, så där får hon det supermysigt=)
Igår var vi ute på en promenad, det är då Inez trivs som allra bäst.

Skön slapparstil=P
Och så lite bokläsning i babysittern.

Skadad Inez=(

I förmiddags åkte jag och Inez till Ulla-Britt och Tore, för U-B fyllde år. Mamma och Pappa var också där. Där bjöds det på smörgåstårta och drömtårta till fika. Supergott var det!!
Inez tyckte det var toppen att strutta runt i trädgården och klättra upp och ner för trappan till deras huvagn. Ända tills hon ramlade ner och slog i bakhuvudet i marken. Ändå så stod mamma precis bredvid henne, men hon hann inte få tag i henne, innan hon ramlade. Tyckte så himla synd om henne, men sen blev hon glad igen. Värre var det med mamma som hade super dåligt samvete. Stackarn.

Ikväll ska ska vi dra ut till torsö iaf, så jag kan rida en sväng. Sen kanske vi tar en tur med båten. Är ju så jäkla skönt väder. Kanske provar på fikelyckan också=)

Regnkläder

Nu kan det regna hur mycket det vill, för nu har jag fått hem Inez nya regnkläder. Så nu kan inget dåligt väder stoppa oss!! Detta finfina set blev det till den lilla godingen=)


Imorse lyckades jag faktiskt somna redan kl 8, och sov till 14. Känns skönt=)
Så nu väntar jag bara på att Mattias ska komma hem så vi kan åka til Inez!! Längtar helt galet mycket efter henne. Känns så himla jobbigt att hon sover så pass mycket borta nuförtiden. Och det värsta är att vi bara kan träffa henne några timmar nu i eftermiddag/kväll eftersom jag ska jobba inatt också=/
Börjar ju nästan grina så mycket saknar jag henne. Lilla pluttfian<3 Hon har blivit så dukitg, nu kan man säga åt henne att lägga tillbaka saker och ting på sin rätta plats, och be henne hämta vissa saker. Typ hennes skor om vi ska gå ut. Då är hon så söt, så först hämtar hon den ena skon när man säger till henne, sen behöver man inte säga att hon ska hämta den andra, det gör hon ändå=) Ahh, nu längtar jag ju ännu mer efter henne.
Ska väl passa på att plocka iordning lite här hemme, och få tiden att gå.

Ha en trevlig dag!!

Fredag

Så var det Fredag igen då. Undrar just vart dagarna tar vägen.
Men nu i helgen så så blir det iaf mys med min fina familj!! Mattias ska, hör och häpna, vara ledig både ikväll och hela dagen imorn!!!! Kommer knappt ihåg när vi hade en hel ledig helg tillsammans. Iofs så jobbar jag söndag natt, men börjar ju inte för ens 21 söndag kväll=)
Tänkte även att vi skulle försöka gå på bio imorn, måste ju se den nya Harry Potterfilmen. Kan vara lite mysigt att göra nått själva också.

Pia (Mattias mamma) ringde igår och frågade om jag och Inez ville följa med ut och äta lunch idag, tillsammans med Linda, Roger och Inez båda kusiner. Så då ska vi ju såklart traska bort till KG5 om nån timme=)
Så nu har jag verkligen ätit restaurangmat hela veckan. Mattias har tagit med mat hem till oss varje dag. Det kallar jag LYX. Nästan dubbel lyx, för man slipper ju laga maten själv också=)
Nu önskar jag er alla en förjäklig trevlig Fredag!!!

Jobbnatt

Idag har det varit en bra dag. På middaggen kom Malin och Oliwer hit och hälsade på en stund. Roligt att träffa dom, var ett tag sen. Skoj att se dom små liven leka ihop också, så söta=)
Nu har vi lämnat den lilla snuttan hos Farmor och Farfar, och snart ska jag dra iväg till jobbet. Skulle egentligen ha jobbat halvnatt inatt, men Johan ringde och ville byta, så nu blir det helnatt istället. Och jag har ju självklart inte kunnat komma till ro och sova nått, så det kommer ju att bli spännande värre=P
Men med mycket kaffe och ett par Redbull så klarar jag nog natten utmärkt!!
Trevlig kväll// K

En lugn dag

Så himla skönt att äntligen få en lugn dag, och bara vara hemma=) Igår så sov jag och Inez på Torsö för att Mattias skulle ändå jobba natt i Hova. Sen igår kväll åkte vi till Enåsa och grillade oxfilé, så himla gött var det=)
Så såhär söt var Inez igår=)
Inez plockar smultron helt själv=)
Vi har förövrigt köpt en ny vagn också, den andra har gått sönder i hjulstaget, nån plastbit som har lossnat. Häromdagen när jag var ute och gick så rullade hjulet av,(för typ 59:de gången) ut i gatan framför en bil, så den fick tvärbromsa. Så himla pinsamt.
Så nu fick det bli en ny vagn, en sån här blev det:
Idag så "hjälper" Inez mej med tvätten, så snäll är hon=) Och med hjälp menar jag att hon plockar in och ur tvätt ur tvättmaskinen, sen tillbaka till tvättkorgen igen=)
Men nu sover hjälpredan, så nu ska jag ila in i tvättstugan, och få lite ordning och reda=)
Ha de gött!!

Dåligt uppdaterat!!

Men jag hinner fasen inte med att blogga nått nuförtiden, när jag jobbar och så där. Dessutom är det ju helt underbart väder, då vill jag bara vara ute hela tiden. Så, eftersom jag inte orkar skriva allt vad vi har gjort dom här dagarna så tänkte jag lägga upp lite bilder istället=)

Idag har vi varit på Dillö hela dagen, så här kommer några bilder:
Sen kom kossorna och hälsade på också=)

Inez med sin nya fina trehjuling som hon fick i födelsedagspresent=)

Inez somnade på vägen hem från Torsö nu ikväll, så himla skönt att hon kan somna före 22 ibland=P
Då hinner man med lite annat innan man ska lägga sej själv. Imorn blir det nog Dillö igen, om vädret tillåter. Inez tycker att det är så himla kul att sitta vid strandkanten och leka, och gå i och bada lite emellanåt=)

RSS 2.0