Så var det Söndag igen...

och vart tar dagarna vägen egentligen? Inez har blivit så himla redig, sover hela nätterna nuförtiden. Så himla skönt=) Sen har hon fått upp lite fart ocksp när hon kryper. Hon tog tag i en stol häromdagen och reste sej upp på knäna, herregud eller!! Nu går de lite väl fort tycker jag. Hon var så gullig igår när hon låg och sov. Kolla vilken stil.


Idag ska vi till Skövde, vi ska inhandla förlängningssladdar bl.a. Måste omstrukturera lite här hemma nu när Inez tar sej dit homn vill utan problem. Ska köpa sladdlister och ett väggfäste till teven också.
Ska även försöka få in Mattias i provrummet=P

I Torsdags var vi ju i Göteborg på Skandinavium. Skitkul var det. Och det blev lite nya saker=)
Ett HorseWare och ett Equline schabrak

Sen var det ju hoppning på kvällen också, och inte helt otippat vann Rolf-Göran. Han är ju ridsportens svar på Michael Jackson. En gud helt enkelt=)


Dåligt uppdaterat!!

Får börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Har verkligen inte haft tid eller lust att blogga något. Men nu sätter vi fart igen=)
I måndags så spenderade Inez och jag eftermiddagen ihop med mamma, vi gick och köpte nya tavlor till hallen. Blev superbra=)


Sen gick vi hem till Raija och Kärfv och fikade. Hanna och Dalle var där också med sin tvåveckors bebis Axel. Sååå himla söt!!! Men gud vad man glömmer bort att man själv har haft en sån liten. Blev helt stel i kroppen när jag höll honom=P
Igår så traskade vi bort till öppna förskolan med Malin, Oliwer, Sandra och Ebba. Trevligt att göra lite annat



Jag lyckades inte få nån bra bild där Oliwer sitter still. Armarna gick i ett=) Så söta är dom. Det är kärlek det<3
Idag blir det Göteborg för min del. Ska dit med Jessica, mamma och Nina. Ska bli jättekul. Var längesen jag var där nu. Hoppningen börjar inte för ens klockan 18, så vi har ju gott om tid på oss att gå och kika och inhandla lite grejer på mässan, det är nästan den som är roligast=)
Men jag kommer ju att sakna lillskruttan. Hon är ju så himla go=) Hon lärde sej att krypa ordentligt igår, och imorse satte hon sej upp från mage. Det händer grejer varje dag nu verkar det som=)

Nu ska jag fixa iordning lite här, så att jag är klar tills vi ska åka. Ha en bra dag=)

Ny vagn

Ja, nu har vi sålt våran vagn. Det är inte annat än att jag redan saknar den lite, våran fina vagn.



Telefonen har gått varm idag, ringde 5 stycken på mindre än en timme!! Men då var den ju redan tingad. Kunde nog ha fått betydligt mer för den än vad jag begärde för den. Men man vill ju inte ha den ligga på Blocket hur länge som helst heller. Fick iaf 3000 för den, och det får jag väl säga att jag är ganska nöjd med ändå=)


Vi åkte iväg och köpte en ny åt Inez i förmiddags iaf. Och den här blev det, fast den vi har har turkosa detaljer

Myskväll

Idag har det varit en bra dag. Inatt sov Inez hela natten, vaknade kvart i sex och somnade om igen, utan mat!!!!
Men hon fick sova hos oss, mys=)
Så idag har jag för en gång skull känt mej utvilad och pigg. Skönt!
Åkte ut till Torsö i förmiddags. Inez gammelmormor var där så hon tog med Inez på en promenad så gick mamma och jag ner och grejjade i stallet.
Sen åkte Kalle med oss hem, så vi käkade pizza, sen gick jag och solade. Det var grymt skönt. Hade kunnat ligga där hela kvällen=)
Nu gick Mattias iväg till jobbet, han ska jobba på statt ikväll, men har Kalle här som sällskap, han ska sova här. Så nu ska vi ha "lillördagsmys" LYX!!


Fixar och donar=)

Inatt har Inez sovit hos oss nästan hela natten, hon bara vaknar när hon ligger i sin säng hela tiden. Ganska mysigt iofs att ha henne i våran säng, men mindre mysigt är det när man vaknar av att hon ligger och sparkar en i magen eller i ansiktet. Imorse när hon vaknade så låg hon och pillade med sina små fingrar i ansiktet på mej. Lilla pluttan=)
Nu sover hon lite, och då passar jag på att plocka iordning lite här hemma och försöker få ordning på alla jävla sladdar. Blir galen på dom. Så smart också med tre meter sladd från boxern till modemet när man egentligen skulle behöva typ sex meter, så att man kan fästa fast den vid golvlisten. GAHHHH! Inez bara rycker i dom, eller trasslar in sej i dom.
Ja ja, nu ska jag gå ner till tvätten.
Om en stund kommer Malin och Oliwer hit också, kanske skulle baka någre kakor, men får se om jag orkar.

Ikväll blir det bio med älsklingen, det är ju trors allt alla hjärtans dag. Och dessutom exakt 4 år sedan jag tog körkort=) Vad fort det går.
Ha en kärleksfull alla hjärtans dag!!!

Idag var det tidig uppgång

klockan 6 körde vi igång imorse. Känns ju kul eftersom jag inte somnade för ens vid 2-tiden för Inez ville leka mitt i natten=/  Herregud, fattar inte vad det har tagit åt henne. Hon vaknar 78 000 gånger per natt nuförtiden. Ska bli skönt när den här perioden är över.
Imorse när vi gick upp iaf så slängde jag ihop en kolapaj som jag ska ta med ut till Enåsa sen, och undertiden så stod Inez för underhållningen=)


Krypar Inez

Gud vilket underbart väder vi har idag. Synd bara att det är en massa snö som förstör=/
Igår kväll så kom Jessica och Martin hit till mej och Inez. Vi lagade helstekt fläskfilé klyftpotatis med vitlök och lök- och paprika sås. Det var såå himla gott=) Sen hade jag gjort ananaspanacotta till efterrätt.
Inez var så superbra humör hela kvällen och somnade så snällt strax efter åtta. Redig tjej=)
Sen vid 23 kom Mattias hem från jobbet, han skulle ju egentklugen ha jobbat till 01 i dörren på Buffen men dom skulle tydligen inte ha några vakter där nu. Så det var ju trevligt att han kom hem i tid en fredagkväll för ovanlighetens skull=)
Nu på förmiddagen har vi varit på Torsö, mamma är i Örebro och pappa och Kalle är på båtmässan. Så var tvungen att åka dit och ge hästarna mat och mocka och så där. Skönt att ha det gjort. Och nu sitter jag och funderar på om jag ska åka dit igen sen ikväll. Mattias ska jobba på statt så det är ju roligare att vara med mamma och pappa då. Men får se hur jag gör.

Inez börjar förövrigt att lära sej hur man ska göra för att ta sej framåt nu istället för bakåt. Dessutom har hon fått en ny krypstil=)

Älskade Greta <3

Igår så kom den dagen jag bävat efter. Veterinär Kajsa kom kl 15, såg henne plocka ur alla saker hon behövde ur bilen. Såg sedan på Greta som låg där i sin säng, lycklingt ovetande. Det knöt sej i magen på mej, och fick blinka bort tårarna och kolla på nått annat. När Kajsa kom in i köket så for Greta upp ur sin säng och skällde ut henne, som vanligt. När Kajsa hade gjort iordning allt så gick vi in och satte oss i soffan. Första sticket skrek Greta, men jag tror inte att det var för att det gjorde ont, utan snarare för att hon blev så förvånad och förnärmad över att få ett stick i sin myssoffa. Efer en stund så somnade hon, och hon fick sedan den slutliga sprutan.
Så var allt över, älskade älskade Greta<3
Tänder ett ljus och tänker på henne. Tycker att det är så himla tråkigt att Inez inte kommer att minnas henne, så mycket som Inez tycker om Greta. Inez som älskar att jaga henne runt köksön hundra varv tills Greta inte orkar med henne mer, och flyr till sin säng=)
Tycker så rysligt synd om mamma också, hon är så ledsen. Det är ju nackdelen med våra kära husdjur. Men också den enda nackdelen som finns tror jag.

En bra dag

Idag har det varit en bra dag. Imorse gick jag upp med Inez vid halv 8 så att Mattias fick sovmorgon. Och när hon somnade vid 9 så åkte jag till stallet. Skönt att rida i skogen när det var så fint väder som det var idag. Stannade till nån minut i en liten skogsglänta och bara njöt av solen=)
När jag kom hem igen så lagade vi lite mat, sen kom Sandra och Ebba. Blev en promenix och sen en kaffe och drömtårta på det. Det satt fint=)
Ebba och Inez var så gulliga när dom satt och lekte <3


Kökets makeover.

I fredags så beställde jag lite nytt till köket. Så igår fick jag hem grejerna och så här blev det:


Före:

Efter:

Blev väldigt nöjd med resultatet, tänk vad lite annan färg kan göra=)
Nu ska jag åka till stallet. Ha en bra dag alla=)

Ny vecka!

Helgen har gått fort, har inte hunnit med att skriva nått här.
I fredags var ju mamma, jag och Inez i Skara med Greta. Och där konstaterades att hon har en tumör=( Går att operera för att den här sorten av tumörer är oftast inte elakartade. Men operationen är ganska omfattande och Greta är 11 år, men å andra sidan är hon ju en småhund som lätt kan bli 15-16 år. Hon är ju så himla pigg och glad nuförtiden och mår superduperbra. Fick förövrigt jättemycket beröm för henne, över att hon har gått ner 2 kg. Alltså 25% av sin kroppsvikt. Det är inte dåligt det=)
På kvällen stannade mamma och sen kom pappa hit också, så lagade vi kräftsoppa och till det hade vi vitlöksbröd. Så himla gott var det=)  Inez tyckte att det var toppen att dom var här eklart=)
I lördags åkte jag och Inez till Torsö och var med Kalle hela kvällen. Vi lagade mat och spelade Lips, rätt kul faktiskt=) Mamma och pappa och deras kompisar hade "herrmiddag" vilket betyder att herrarna en gång om året lagar trerätters till damerna=P Så på natten så fick jag hämta dom och köra hem dom andra.
Igår var vi, i sedvanlig ordning, i Enåsa. Och Linda (Mattias syster) Hade plockat ihop två STORA kassar med kläder som Ida har haft. Så himla mycket fina kläder. Bl.a en jättefin jacka från Didrikson med tillhörande byxor, sen en massa annat fint=) Så nu har Inez kläder så det räcker upp till stl 92=)

Här sitter dom och myser.

Inez fick en solhatt också=)

Sen fick hon även ett piano av farmor och farfar. Det var väldigt populärt=)

Sen blev det badet, kan säga att nästan hela köket blev blött=P

ÄlsklingsInez

Igår somnade Inez så snäll kvart i 8, men vid typ halv 11 så blev hon helt tokig. Skrek helt hysteriskt, vred sej och magen knorrade och kurrade. Hon lugnade sej lite när vi gick omkring med henne i famnen, men sen blev hon ledsen igen. Jag och Mattias turades om att vagga henne i 1½ timme kanske. Tillslut somnade hon i våran säng.
Tror att det var magen som spökade för henne, stackarn. Men sen kändes det nästan som om hon fick lite separationsångest eller nått, hon vill bara känna på en hela tiden. Och släpper man henne blir hon ledsen.
Nu på morgonen har hon iaf varit glad, men hon vill absolut inte vara själv, även fast jag sitter bredvid henne så börjar hon gråta om hon inte får sitta i mitt knä.
Vet inte hur jag ska hantera det här känner jag riktigt. När hon sitter själv så tittar hon på en med ledsna ögon och sträcker upp sina armar och vill att jag ta upp henne.
Lilla pluttan. Tänk att hon har varit så här liten<3
Idag ska vi iaf med mamma med Greta till djursjukhuset i Skara. Hon ska göra ultraljud för att se om hon nått bråck eller nått, för hon blöder så hela tiden. Så får väl se vad dom hittar för nått.

Onsdag

Idag har vi hunnit med mycket. Åkte och handlade i förmiddags. Skönt att göra det så pass tidigt på dagen, inte så mycket folk=) Sen lagade jag mat till Inez. Blev kyckling med currysås och ris. Och tro det eller ej, men det åt hon faktiskt utan att må illa=P
Sen efter lite gemensam lek och krypträning plockade jag undan lite här hemma medans Inez satt och lekte lite själv, och dammsugaren var väldigt intressant=)
Inez gömmer sej bakom gardinen, alternativt, leker spöke=P
Sen kom Malin och Oliwer hit, det var trevligt=)
Sen kom Kalle hit och åt mat med oss och hjälpte Mattias med hans dator.
Och nu ska jag gå och väcka Inez, så att hon inte är vaken hela natten=)

RSS 2.0