Älskade Greta <3

Igår så kom den dagen jag bävat efter. Veterinär Kajsa kom kl 15, såg henne plocka ur alla saker hon behövde ur bilen. Såg sedan på Greta som låg där i sin säng, lycklingt ovetande. Det knöt sej i magen på mej, och fick blinka bort tårarna och kolla på nått annat. När Kajsa kom in i köket så for Greta upp ur sin säng och skällde ut henne, som vanligt. När Kajsa hade gjort iordning allt så gick vi in och satte oss i soffan. Första sticket skrek Greta, men jag tror inte att det var för att det gjorde ont, utan snarare för att hon blev så förvånad och förnärmad över att få ett stick i sin myssoffa. Efer en stund så somnade hon, och hon fick sedan den slutliga sprutan.
Så var allt över, älskade älskade Greta<3
Tänder ett ljus och tänker på henne. Tycker att det är så himla tråkigt att Inez inte kommer att minnas henne, så mycket som Inez tycker om Greta. Inez som älskar att jaga henne runt köksön hundra varv tills Greta inte orkar med henne mer, och flyr till sin säng=)
Tycker så rysligt synd om mamma också, hon är så ledsen. Det är ju nackdelen med våra kära husdjur. Men också den enda nackdelen som finns tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0