60 dagar kvar till ettårskalas=)

Helt obegripligt!! Kan verkligen inte fatta att min lilla bebis har blivit en stor bebis. Känns ju som typ förra veckan som jag låg där med värkar och våran lilla tjej kom till världen. Var bara tvungen att skriva av mej lite om det, blev lite nostalgisk när jag tittade på dessa bilder=P
Fan vad fräsch man var alltså=P

Valborg

God morgon!
Inez har blivit alldeles fantastisk. Hon sover hela natten i sin säng, och imorse vaknade hon kl 7. Underbart!!
Man känner sej verkligen utvilad och pigg. Så himla skönt.
Ikväll ska jag förhoppningsvis till Marie med Malin och så ska vi gå ut. Hade inte tänkt mej det först. Men Marie frågade igår om jag ville med. Så ska ringa till Inez farmor och farfar om en stund och fråga om dom har möjlighet att vara barnis till den lilla över natten, för mamma och pappa var bortbjudna ikväll. Så nu hoppas jag att dom kan, annars får jag fråga Inez gammelmorfar och Lilian och höra om dom kan. Tur att man har många nära och kära=)
Nu ska jag äta lite frukost, sen ska vi åka till öna om en stund. Ha en trevlig Valborg=)
Valborg Eric Fiedler http://fiedeli.blogg.se

BVC

Idag har det varit en aktiv dag. Började med att Inez sov till 8!! Kan ni fatta?! Jag kan knappt minnas senast som hon sov så länge på morgonen. För jäkla skönt var det iaf.
Sen knallade vi iväg till sjukhuset till BVC till halv 11. Hon hade blivit 1½ cm längre sen sist, men hon hade bara gått upp 100 g. Så det var ju mindre bra. Så nu måste vi försöka ändra om hennes matrutiner, kommer att bli svårt med tanke på att hon sypr upp all mat om man försöker mata henne när hon inte är ordentligt hungrig. Ni med barn, hur ser era matrutiner ut? Såhär ser våra ut:
Frukost: Müsligröt och mjölk ca kl. 7
Mellanmål: Yoghurt med fruk eller fruktpuré kl. 10
Lunch: 11,45
Mellanmål: Smörgås och mjölk kl. 15
Kvällsmat: Müsligröt kl. 19
Min BVC sköterska vill att vi ska försöka få in ett till lagat mål mat på eftermiddagen istället mellanmålet. Men fattar inte hur det ska gå till, hon vill ju knappt äta mellanmålet för att hon inte är hungrig. Och det känns ju inte som att jag kan tidigarelägga lunchen mer?

När vi var klara på BVC gick vi upp till Farmor också, som bor på korttidsboendet på Kolarebacken nu. Hon verkade bli glad när vi kom iaf, och hon pratade lite grand. Men lite svårt att höra allt vad hon säger fär hon typ viskar hela tiden. Så jobbit att se henne sån här.
Nu ska jag kolla vidare på Lyxfällan, sen blir det sängen. Gick ut och gick en promenad till med Mattias nu ikväll också. Så idag har jag verkligen varit ute mycket! Skönt.
God Natt!!

Så var denna hektiska påsk över för denna gång...

.. Och jag njuter av vardagen igen, dessutom är alla räkningar betalda och present till lillebror är inhandlad. Himla  skönt!!
Påken har riktigt rusat förbi oss i år. Vi har åkt mellan Enåsa och Torsö sen i fredags.
Och mellan Lördag och Söndag så sov jag och Inez på Torsö, och när jag vaknade på morgonen så satt ines och lekte med två spindlar!!! Så j***la äckligt. Hoppas bara inte att dom var tre från början=P För Inez gillar ju att äta främmande föremål=/  Hua!!!
Om en stund blir det nog stallet. Ska ringa upp till min morfar och fråga om dom vill ha Inez en stund. Ska rida både Lorden och Jägarn idag, så det tar ju en liten stund. Sen i eftermiddag ska vi till Farmor.
Nu ska jag göra lite nytta och dra fram golvmoppen medans Inez sover.

Fullspäckade dagar

Oj oj. Här var det lite dåligt uppdaterat märker jag. Har haft fullt upp hela veckan, med jobb, ridning och såklart lilla Inez. Som för övrigt har varit superpigg på kvällarna hela veckan. Hon har inte somnat före 21 en enda kväll. Igår somnade hon 21,40!! Snacka om att inte få någon egentid. Men idag slog hon på stort. Hon hoppade helt över eftermiddags vilan, och somnade nu istället, efter mycket vrålande. Känner mej helt slut. Det blir sängen tidigt ikväll.
Nu orkar jag inte skriva mer, så här kommer några bilder från veckan.

Familjen Adidas=)
Skruttungen smög in i badrummet och rev ut hela pappersrullen när jag lagade mat=P
Påskakärringen Inez Svensson!!!!

Bästa Lorden <3

Fy fasiken vad trött jag är. Sov bara 2 timmar på dagen igår, sen jobbade jag från 21,15 - 07,15. Och var såklart jättepigg när jag kom hem. Så hoppade in i duschen och tog en långpromenix med Inez och Mattias. Sen sov jag 3 timmar. Skönt det iaf. Men nu börjar jag bli trött igen, så snart ska jag duscha och sen slänga mej i sängen.
På eftermiddagen idag så åkte jag och Inez ut till Torsö, så hade mamma Inez en stund medans jag red. Och gud så duktig Lorden har blivit. Känns så jäkla gött!!! Ställde upp lite övningar, men bl.a en trekombination. Har inte hoppat det med Lorden förut, men han gjorde det så klockrent. Är så otroligt nöjd med honom.
Tänk att han har varit så här liten=)

Inez i skogen

Igår var vi ute i Surö bokskog och promenerade. Supermysigt var det! Och var ju bara tvungen att knäppa lite bilder på min alldeles egna lilla fotomodell=)


Idag var det minsann tidig uppgång, även fast jag trodde att den lilla skruttungen skulle sova lite längre idag nu när hon var ute hela dagen igår. Men inte då=P
Inatt ska jag jobba igen så måste försöka sova lite nu på dagen, men först ska jag till stallet och hoppa lite med den bästa Lorden=)

Den här är så klockren....

DU VET ATT DU ÄR MAMMA NÄR....

-Du inte kan minnas när du senast sov mer än 6 timmar i sträck.
-Du njuter av en lång sovmorgon till kl 8:00
-Du varje gång som du går ut för att köpa nya kläder till dig själv istället komer hem med pyamasar med små grisar på i storlek 60.
-Du lyssnar fascinerat med halvöppen mun när folk pratar om aktuella biofilmer, teaterpjäser, nya romaner och annat du aldrig hört talas om.
-Du inte längre kräver att det du har på dig ska vara rent. Inte SÅ fläckigt duger bra.
-Du tycker att Sempers aprikospurè är riktig god.
-DU börjar använda ändelsen -is på det mesta. Dagis, mellis, gullis, sötis och absurda självkonstruerade avarter som tröjis, parkis, vovvis och sängis.
-Din senaste litterära upplevelse är Max Balja och din näst senaste Max Potta.
-Du råkar kalla din partner för pappa.
-Du har bara tid att raka det ena benet.
-Du gömmer dig i badrummet för att få vara i fred.
-Barnet kräks och du fångar det i händerna.
-Du använder ditt eget saliv till att tvätta ditt barn i ansiktet.
-Du har inte hjärta att ge bort bebiskläderna, det är så slutgiltigt att barnet blivit stort då...

snart kan vi ut och cykla...

... För nu har jag beställt en cykelhjälm till Inez. Ska bli så himla mysigt=)
Klicka för större bild
Igår hade jag ställt upp en liten rolig övning med Lorden. 4 studs, varannan upphöjd. Sen på diagonalen hade jag bom, grind, bom. Och på andra långsidan vanliga galoppbommar. Han var riktigt duktig. Lite skeptisk till grinden bara, nu när vi inte har hoppat sånt på ett tag.
Behöver jobba mer med galoppen så att han får med sej bakdelen ännu mer. Dock så är det ljusårs skillnad från i höstas. Känns på något vis att han, i och med sin trotsperiod nu i vinter, har mognat och vuxit i sin kropp. Han har mer tryck i galoppen, vilket känns skönt. Så himla tråkigt att behöva driva varje steg, och hjälpa hela tiden. Nu är han mer självgående och jag kan koncentrera mej mer på finslipningen.
Så snart är vi redo för Anna Emanuelsson träningen igen. Ska bli sjukt roligt. Hon hade inga träningar inbokade på Markebäck nu för ens efter midsommar, men det är kanske först då som jag känner att det är dags ändå. Annars får man väl åkla hem till henne ist=)

Nu ska jag väcka den lilla skruttan och så ska vi gå ner och möta Mattias och gå och fika lite=)

SpringInez


Måndag

Ja då var det måndag igen då, och en ny vecka. Dagarna bara springer iväg känner jag, skulle gärna vilja stoppa tiden en stund nu. För just nu så är den här tiden så himla mysig.

Igår så var vi på Torsö hela dagen, och fick mycket gjort nere vid stallet, städade sadelkammaren och krattade hela stallbacken, plus i syrenbuskarna. Så nu är det vårfint där, nu är det ju bara målningen som hänger över mej till sommaren=/ Tråkigt!!!
Vid lunch så åt vi ute, och det gillade den lilla=)


Imorse vaknade Inez strax före 6, och då gick Mattias upp med henne, men hon var helt hysterisk, så jag fick gå upp iaf och mata henne, sen somnade hon i min famn i 5 min, sen var hon glad igen. Skumt=/
Jag gjorde iaf en lyxfrukost till mej. Hemmagjord citronjuice och scones=)

Och medans jag käkade så hae Inez blivit riktigt duktig på att ställa sej upp mot bordet=)

Då var det upp och hoppa igen....

...För Inez gillar ju inte sovmorgnar iaf. Fy fan säger jag bara. Känns ju inte sådär jättekul att starta dagen 05,10.
Att hon dessutom somnar efter en timme i min famn, och sen slår upp sina små blå så fort jag lägger ner henne i sängen och är hur pigg och glad som helst, gör ju att man blir lite frustrerad.
Men men, sova får jag väl göra när jag blir gammal=P

Igår var ju iaf en helt fantastisk dag, som bjöd på lite lek i sandlådan och mys i solen=)

Sen igår kväll sa var Inez såhär trött, man kan även skymta hennes små tänder nu, den ena har dessutom spruckit igenom skinnet, den är vass=)
Det var inte så jättesvårt att få den lilla att somna sen om man säger så=)
Så sen var det lite lördagsmys med älsklingen innan han skulle iväg till statt och jobba. Unnade mej en kall öl to.m=)



Sovmorgon

Måste bara få säga att jag har världens bästa sambo!!! Han gick upp med Inez imorse fast än att han jobbade till sent, och lät mej få sovmorgon <3
Det var väl behövligt kan jag säga=)
Idag ska vi åka till Enåsa en sväng, sen ska vi hälsa på Mattias mormor också. Det var längesen vi var där.


Igår så fick Inez inviga sin nya gunga också. Och hon verkade gilla den, hon satt lite bättre i den, än i den som är på lekplatsen.

Gekås i Ullared

Ja, gårdagen spenderades ju då i Ullared. Det var riktigt kul!! Inte så mycket folk heller, måste säga att jag har haft tur de senaste gångerna jag har varit där. Inga köer varken för att komma in eller i kassorna.
Lite smått och gott blev det, så tänkte bjuda på lite grejer här=)


Sen blev det ju en hel del småplock också såklart, lite städgrejer och prylar till köket.
Just de, köpte även en vindjacka till mej=)
Förra veckan gjorde jag ju även en ny krans att hänga på dörren, och så här blev den , med lite ägg som jag köpte till den igår=)
Så himla enkelt att göra den med, bara ta lite björkris och binda ihop, behövde inte ens ståltråd=)

Sen satte ju upp min fina gren nu på morgonen, också med lite påskprylar i sen i går.
Så, nu behöver jag inte oroa mej över att jag inte har nått påskpynt längre=)
Idag blir net nor för övrigt en lugn dag, är ju lite mör i fötterna sen gårdagen, men ikväll ska jag och Inez till Torsö, eftersom Mattias jobbar hela kvällen.

Nu ska jag passa på att plocka undan lite här medans Inez sover.
Ha en bra Fredag på er mina kära vänner
//K

Idag har det varit en bra dag..

Den började med att Mattias gick upp med Inez imorse så att jag fick sovmorgon. Så himla skönt var det.
Och sen efter lunch så åkte jag och Inez ut till torsö. Och jag körde lite frihetsdressyr med Lorden. Han tycker verkligen att det är kul. Har kört det nu någon gång i veckan, och tycker npg att förtroendet har vuxit mer. Nu räcker det med att jag ropar en gång på honom så springer han in mot mej, sen är han så gullig när han springer efter mej vilka vägar jag än tar=)

Hade ju såklart fel inställning på kameran så bilderna blev ju superljusa=/

Nu ikväll har vi iaf varit hos Inez gammelmormor, där bjöds det på megarulle. MUMS!!
Sen tog vi en promenad utmed kanalen, va himla mysigt där nu faktiskt. Särsklit när det var så varmt och skönt ute.
Nu sover Inez och jag ska nog snart gå och lägga mej så jag är pigg tills imorn. För då ska jag och mamma til Ullared. Ska bli kul. Men ska nog inte handla sådär jättemycket. Ser det mest som en liten avstickare från vardagen=)
Kanske ska köpa nått kul till Inez, en gunga kanske=)

Underbara, fantastiska hästarna!!

Lånade hem mammas externa hårddisk idag och förde över en MASSA gamla bilder. Vilka minnen!!
Men bäst av allt var det ju iaf att titta på dom här bilderna=)

Jag och Diar=)

Lorden
Wilson
Ninotchka (Mamman till dom två ovan) och jag
Frase och jag
Jägermeister och... jag=P
Lorden
Wilson
Wilson

Visst är dom väl bedårande?=P
Detta är kärlek det=)

Ont i nacken!!!

Vaknade imorse och men världens jävla värk i nacken. Så idag har jag inte kunnat vrida på huvudet. Gjorde tom sjukt ont när jag borstade håret, hade liksom inte kraft att hålla emot=P
Hade ju tänkt att åka till stallet och göra en rolig hoppövning med Lorden, men det sket sej kan man ju säga=(
Men eftersom det har varit så himla skönt väder ute idag så fick jag ju bita ihop och ta tag i dagen lite ändå=)
Så på förmiddagen så traskade vi bort till lekparken på holmen.
Och idag var Inez vårfin i sin nya fina väst som hon fick av Linda och Roger igår=)

Har dessutom köpt ett par jättefina skor till Inez. Så nu kommer hon att springa jättesnabbt, när hon väl lär sej det =P

Adidas 19
Nu har den lilla precis somnat, så nu ska jag sätta mej med mitt naturgodis och bara slappa. Och kolla på "En unge i minuten" sen när det börjar.
Ha en bra kväll=)

Lördagskväll med lillebror..

.. Och fläskfilén och kroketterna är i ugnen. MUMS!!!

Igår så lämnade vi Inez hos mormor och morfar och så gick jag och Mattias på Bio. Kollade på "Hur många lingon finns det i världen" Den var bra, den var både rolig och sorglig. Rekomederas tycker jag!
Sen köpte vi med lite mat hem och myste. Sen i morse gick vi och åt frukost på mumma. GOTT!!!
Men gudars vad man längtar efter Inez när man inte har henne hos sej alltså.

Så vid 12 åkte vi till torsö, och hon blev riktigt glad över att se oss. Sånt värmer kan jag säga=)

Nu så har jag precis varit nere i stallet och släppt in hästarna, det var längesen det. Men mysigt att få göra det igen faktiskt. Och få pussa på den allra finaste=)





Nu ska vi snart äta lite, sen ska vi lira lite tevespel=)

Ha en trevlig lördagskväll på er!!

RSS 2.0