Idag fyller Inez 1 år!

Kan ni fatta vad fort tiden har gått?!
Så idag blir det ju såklart full rulle hela dagen. Om en liten stund bär det iväg till Oxen för att inhandla allt. Sen ska vi fira Inez ute på Boda, nu när det dessutom är så fint väder så är det ju suveränt att vara där.
Det enda tråkiga med denna dagen är att jag ska jobba inatt, fattar inte hur jag ska orka med det. Inez ska sova kvar hos mamma och pappa inatt, så får väl se om jag kanske kan få mej en timmes vila innan jobbet.

Hursomhelst. Som ni säkert förstår så har hela denna veckan varit fullspäckad. Så jag gör som så att jag återkommer ikväll (kanske) och visar veckan och framförallt den här minnevärda dagen i bilder istället=)
Så.. Nu önskar jag alla en underbar dag, och passa på att njuta av detta fanstastiska väder. Det här är verkligen SOMMAR!!!!

Fullspäckad dag!!

Idag har det verkligen gått i ett. Inez är inte på sitt bästa humör idag heller, även fast det är betydligt bättre än igår.
Så idag har jag försökt att syllelsätta henne lite bättre. Så efter lunch så tog vi med oss lite bröd och gick ner till gärdesparken utmed ån och matade änderna. Herregud, dom va ju helt galna. Jag fick bära på Inez för dom försökte hoppa upp i hennes vagn=P Det kom även några måsar som gärna ville ha lite också.
Hur som helst så skrattade Inez så att hon tjöt iaf = Nöjd Inez=)
Sen gick vi vidare mot lekaparken på holmen.
Nu sover den lilla godingen och jag har plockat undan lite här hemma. Inte för att det egentligen gör nån nytta eftersom Inez kommer riva fram allt när hon vaknar sen, men ändå=)

Nu kommer snart Mattias hem, då ska vi dra och handla grejer tills imorn. Sen måste jag baka en tårta också.
Mycket att göra, och nu vaknade Inez också.
Trevlig Midsommar!!!!

Ute på promenad

Igår hände det verkligen på riktigt. Inez lärde sej att gå. Hon har ju gått sådär ett tiotal steg själv förut, men bara om man har stått framför henne. Men igår så gick hon efter katten, utan att tänka efter vad hon gjorde. Och vips! Nu går hon som bara den=) Hur kul som helst, man blir ju nästan tårögd när man ser henne tulta runt helt på egen hand.
Så idag så var vi ute på en liten kvällpromenad=)
Och vi hälsade på änderna, lite otäckt i början, men....
..efter en stund så jagade hon en av dom=)
Kan inte fatta det riktigt. Igår lärde hon sej att gå själv, och idag nästan springer hon. Helt galet verkligen!!

Nu ska jag välja ut ett kort som vi ska sätta in i tidningen nu när hon fyller 1 år. =)
God natt!! /K

Nyvaken..

..och ganska seg. Dom ringde från jobbet igår kväll och ville att jag skulle jobba halvnatt inatt. Var ju inte direkt sugen på det i och med att vi var ute och slirade i lördags. Men jag gjorde det ändå.
Mattias började jobbet kl 8, så fick gå upp när han gick.
Sen tog jag med mej Inez upp till mamma på hennes jobb, och lämnade henne där vid 10. Hon är bra snäll hon, mamma alltså=P
Så nu har jag iaf sovit ett par timmar, ganbska svårt att somna såhär mitt på dagen, när man har varit uppe och stressat runt.

I lördags var vi ju som sagt ute. Var riktigt kul måste jag säga. Till att börja med var det bara Marie och jag här hemma. Men sen vid 22 kom även Malin och gjorde oss sällskap. Sen drog vi vidare till KG5.
Måste säga att Andreas har gjort ett grymt bra jobb. Eloge till dej!!
Kändes mycket luftigare.
Så kvällen blev väldigt lyckad.
Men mådde lite halvdanst igår kan jag säga. Är ju inte van vid sånt här=P
Nu kommer snart Mattias hem från jobbet, så då ska vi åka ut till Torsö och hämta Inez. Hade även hoppats på en ridtur, men verkar inte som om vädergudarna är med mej. Hoppas på lite uppehåll iaf.

Ha det bra!! /K

Stellas lekland

Igår så hämtade jag och Inez upp Malin och Oliwer så åkte vi till Stellas lekland. Vi trodde nog inte riktigt att dom skulle uppskatta det så mycket. Men vi hade fel. Vi blev kvar i flera timmar, och dom små liven lekte och hade jättekul.
Inez försökte ju såklart att ta sej ut=)
Kan sammafatta det hela som en väldigt lyckad dag!!

Inatt sov Inez i sin säng hela natten, det gjorde hon igår också. Så himla skönt. Men idag fick jag sovmorgon också, vi vaknade inte för ens klockan var 9!! Helt otroligt, och så himla skönt.
Nu sover den lilla godingen igen, och när hon vaknar så ska vi åka och handla lite. Sen ska vi åka till Torsö. Ska fråga Kalle lite snällt om han vill vara med Inez lite så att jag bara får longera Lorden.
Mattias jobbar hela dagen + natten, så honom kan man ju inte räkna med idag. Lite tråkigt när han jobbar så himla mycket, dagarna blir så himla långa. Men men, så är det.
Nu ska jag plocka iordning lite här hemma, Inez är ju inte direkt så bra på att plocka undan efter sej. Men hon är väldigt bra på att släpa fram hur mycket grejer som helst=P
Ha en trevlig fredag!!

Frisk häst

Igår var ju jag och mamma i Husaby med Jägarn igen. Och det gick så himla bra. Efter börjprov bak så visade han ingenting, och han såg så fin och spänstig ut när mamma longerade honom i ridhuset. Han har dessutom gått ner ca 50 kg på de här 4 veckorna. Så veterinären tyckte inte att vi ens behövde göra något insulinprov på honom. Så himla bra. Så nu kan mamma och jag äntligen börja rida ihop igen=)

Igår kväll var vi på Kalles skolavslutning också på holmen. Dom sjöng massa fint och Kalle höll tal, eftersom han har varit elevrådsordförande. Sen var det en av tjejerna i klassen som höll ett tal, om vilket fantastiskt år hon upplevde det första Ekhamraåret. Och blödig som jag är så blev jag ju såklart tårögd=P
Så, stort lycka till önskar jag till alla er!!

Nu när allt äntligen har lugnat ner sej...

Så har jag tid och sätta mej ner och blogga lite igen. Hela förra veckan har varit väldigt hektisk. I fredags var vi på studentfirande på Torsö, och igår fyllde Mattias år. Så da var det kalar såklart. Och hela dagen i Lördags och hela dagen igår så var det bakning på schemat. Så nu känns det skönt att det är hela 16 dagar kvar till nästa kalas=P
Idag så är Mattias på KG5 och förbereder inför nyöppningen på onsdag, så nu på förmiddagen har jag och Inez varit i lekparken vid holmen. Sen gick vi iväg och kikade in på KG5, fint blir det=)

Imorn blir det tidig uppgång, först ska jag lämna Inez hos hennes gammelmorfar halv 7, sen ska jag och mamma iväg med Jägarn till Husaby igen. Hoppas att det ser bättre ut i benet nu så att mamma och jag kan börja rida ihop igen, med dom här små charmtrollen=)

Nationaldagen!!

Den här helgen har verkligen gått fort. Och massa mys har vi hinnut med.
Hela helgen har Inez sprungit runt i trädgården på Boda som en liten nakenfis, och badat och haft jätteroligt.


Imorse bestämde vi oss för att packa ner lite picnink och åka till Silverfallet. Och gud så mysigt det var, och så himla fint. Inez tyckte att det var jättekul att kolla runt där. Först så tog vi med oss vagnen, men insåg ganska snabbt att det inte gick. Inte direkt så barnvagnsvänliga stigar precis=P Så vi fick turas om att bära runt på Inez, men hon tyckte ju att det var toppen såklart=)


RSS 2.0