Pärlan och underbart väder!!!

Imorse skickade Malin ett sms och frågade om jag och Inez skulle med till Pärlan, så vid halv elva mötte vi upp Malin och Oliwer och traskade bort till sjukhuset. Vilket underbart härligt väder att vara ute och gå i. Så himla skönt, Inez behövde inte ens ha vantar på sej, hon var varm och skönt om händerna ändå=) Nu är det verkligen vår!!!!





På fredag morgon så ska vi gå till Johannesberg med Oliwer och Malin och bada. På fredagar mellan 9-10 så var det tydligen öppet för allmänheten med uppvärmd bassäng. Ska bli kul att se vad Inez tycker om det, hon älskar ju att bada här hemma. Värre är det väl för en annan, hua mej!! Måste riva fram mina badkläder och kolla så att jag kan ha dom. Tveksamt=P Våtdräckt kanske vore ett bra alternativ=D
Tänkte gå till Oxen sen och kolla om dom säljer blöjbadbyxor, stod på Huggies hemsida att dom såldes på Ica Kvantum. Gulliga var dom iaf=)
Nu är Inez och Mattias iväg en sväng, så nu ska jag nog gå ut i trädgården och sätta mej på en stol och njuta av solen=)

Tråkigt väder...

och jag som hade tänk att gå med Inez till lekparken idag, suck vad tråkigt=( Ja ja, får väl hitta på nått kul här hemma istället då, men frågan är vad?
Sist tyckte iaf Inez att det var toppenkul att gunga=)




Igår så var vi iaf på BVC, och hon hade vuxit bra sedan sist.
Vikt: 8370 gram
Längd: 71,8 cm
huvud: 43,6 cm

På vägen hem så gick vi förbi västgötabagarn och köpte semlor, eftersom Malin och Oliwer skulle komma och hälsa på=)

Har även fått Inez nya vårstass som hon ska ha i vår och sommar, som Lilian har stickat=)
Hade ju en sån tröja och mössa till Inez i höstas, och jag bara älskar dom här, Lilian är så himla duktig på att sticka!!

Fredag

Så var det fredag,, igen=)
Idag har Inez fått en ny bilstol från NTF. Så nu har hon inte babyskyddet längre. Skönt det. Hon verkade gilla den, hon satt bättre i den nya.
I eftermiddag så ska jag och Inez åka med mamma och pappa till KSS och hälsa på Farmor. Hon mådde lite bättre nu. Skönt det=)
Sen ikväll ska vi till Torsö, om Mattias inte behöver ha bilen. Hoppas nån av hans vaktpolare kan köra. Han ska jobba på Valhall ikväll.
Nu ska jag kila ner till tvättstugan, medan den lilla godingen sover.
Ha en trevlig kväll=)

Jobbnatt

Inatt ska jag jobba!! Ska bli kul, men lite pirrigt är det också. Nytt ställe och nya människor.
Den lilla somnade nu efter sin kvällsmat, så nu har jag gott om tid, ska försöka lägga mej och vila en stund så att jag orkar med hela natten, annars finns en hög risk att jag somnar i bilen om man inte sitter och pratar=P
Helgen har för övrigt varit bra. I fredags var det stora tvättardagen, och såklart så hjälpte Inez till=)
Sen på kvällen åkte vi till Torsö och blev bjudna på middag. Köttfärsgratäng, inte min favorit, men helt ok=) Extra mysigt var det att Mattias var ledig. Det händer inte allt för ofta.
I söndags så var vi i Enåsa, sen på kvällen var det dags för bad=)
Igår när jag kom till stallet så möttes jag av den här lilla godingen



Nu ska jag slänga ihop lite pastasallad till mej. Ha en bra kväll!

seeeeeg

Usch, är så himla seg idag. Dagen började iaf strax före 6 imorse av att Inez låg och sparkade på mej. Mindre trevligt, men ack så effektivt teknik för att få mej att vakna snabbt=P
Det verkar också som om hon inte behöver förmiddagssömnen längre. Hon blev alltid jättetrött direkt efter frukosten förut, men nu dröjer det ända tills efter lunchen. Och då blir hon såhär trött:

Skön sovstil, eller inte=P
Rensade även lite i Inez garderob idag också, shit vad extremt mycket kläder det barnet har. Hinner ju inte använda allt fint innan det är för litet.
Den här fina tunikan fick hon av Linda i söndags förresten

Imorn är Mattias ledig på kvällen. Ska bli så himla mysigt. Det är ju inte så ofta han är det. Så då ska vi dricka vin och äta massa god mat=)

Nu sover den lilla grodan, och jag ska hoppa in i duschen och sen slänga mej i sängen tror jag och sätta igång en film=) 

Ha en trevlig kväll

Inez käkar pannkaka

och det ser ut som kriget runt om henne, men vad gör de?... Hon älskar det!!


Lägger upp en bild från i lördags också, när vi var och fikade, och Inez leker med Bästa Malin=)

så himla tött

Så var denna helgen över. Igår kväll åkte jag bort till Martina där Malin, Adde, Marie, Erik och Mattias var också. Det bjöds på god mat och djupa diskussioner=P Men väldigt trevligt var det=) Kul att träffa alla, det blir ju inte så ofta nu när endel har flyttat iväg och så där.
Men nu är jag rikitgt trött efter att ha gått upp skittidigt med Inez hela helgen, hon är som en väckarklocka. 05,57 vaknar hon. JÄMT=/ Så nu ska vi alldeles strax mysa ner oss i sängen och kolla på Bröllopsfotografen.
Hörs mer imorn.
God Natt!!

Lördag.....igen....

och gud så fort den här veckan har gått då. Igår så var Inez och jag på Torsö, vi lagade massa god mat=)
Vi gjorde Snitzel med skinka och ost i, potatisskivor i ugnen och sås. Supergott var det! Sen gjorde vi bananer i ugnen med choklad, farinsocker och glass till efterrätt=)
Idag startade vi dagen vid 6, sen somnade den lilla vih lav 8, och då gick jag faktiskt och la mej igen, och somnade! SKÖNT!!
Nu på förmiddagen har vi varit ute på en liten promenix, och om en stund ska vi iväg och fika/äta med Malin, Adde och Martina på stan. Trevligt=)

Ha en trevlig lördag på er mina kära vänner=)

Mysig dag med mamma=)

Idag startade vi dagen vid halv sex, inte kul tyckte jag, men Inez ville tydligen ha det så. Så då är det ju bara att hänga med.
Men sen somnade hon igen vid 7, och då gick jag faktiskt och la mej igen. Det var såå skönt!!
Vid 10 kom mamma och hämtade mej och Inez så drog vi till Skövde.
Och det blev lite smått och gott med hem=)

En tunika från vero moda, det är en liten ficka på ena sida, men den syns visst inte=P
Sen fick ju Inez lite kläder också såklart=)
Har velat ha en sån här jättelänge, så nu införskaffade jag mej en=)
En liten gullig vas, tänkte typ att man kan sätta några små vitsippor eller så nu när våren närmatr sej
Inez provade solglajjer, men hon var inte så sugen på dom=P

Så ja, kort och gott kan man väl säga att det har varit en lyckad dag, och den lilla skruttungen har varit sååå himla redig. Suttit i sin vagn och lekt och babblat med alla <3 KÄRLEK!!!!
Så här "redig" var hon igår. Så mamma köpte en trappgrind idag också=P



Nu är det soffan som gäller, med lite godis som vi köpte på det nya Hemmakväll förut. MUMS!!

Trött!!!

Idag har det varit en bra dag, Mattias gick upp med Inez imorse så jag fick lite sovmorgon. Sen mötte vi upp Malin och Oliwer vid halv 11 och gick iväg till öppna förskolan. Det var riktigt mycket folk där idag. Inez hade fullt upp med att bara titta på alla=P
Sen när vi kom hem så packade vi in oss i bilen och åkte till Torsö, där vi har spenderat eftermiddagen och kvällen.
Imorn blir det Skövde med mamma, vi ska hälsa på farmor på sjukhuset. Hon opererades akut inatt för tarmomvridning, så hon har legat på potop hela dagen. Men hon mår efter omständigheterna bra. Men tror nog att hon blir glad när vi kommer och hälsar på henne lite=)
Sen ska jag umgås lite med Malin jonsson imorn med <3, det blir en fullspäckad dag, men det gillar vi=)

Men nu är jag trött, så nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen invänta älsklingen =)
God Natt!

Otäcka eld!!!

Imorse vaknade Inez tidigt, 06,15, men Mattias gick upp med henne så jag fick lite sovmorgon. Men jag vaknade kl 8, så det blev ingen lång sovmorgon ändå.
Åkte till Torsö vid 9, för att jag och mamma skulle rida.
Och när jag kom dit så berättade hon att Inge och Kerstins hus hade brunnit ner!!! Jag blev helt chockad, och fick en klump i magen. Trodde inte att jag skulle behöva uppleva att nått sånt händer så nära en själv liksom. Blev sittande och bara tänkte en lång stund. Fan vad fort det kan gå alltså, och vad fruktansvärt liten man är. Kan inte ens tänka mej in i den situationen tror jag. Att se sitt hem i lågor, och inte kunna göra något. Katasrof!!!
Ringde Malin förut och frågade hur det var med dom alla. Tänk om det hade börjat brinna senare på kvällen när alla hade gått och lagt sej. HUA!!!!
Men huvudsaken är ju såklart att alla mår bra.

När jag kom hem igen så åkte Inez och jag upp till Malin och Oliwer och fikade och tjatade lite, det var trevligt. Och imorn ska vi gå till öppna förskolan.
Nu ikväll så fick Inez bada igen, hon verkligen älskar att bada i diskhon=) Hela köket blev blött, men söt är hon iaf=)
Nu blir det Sofias änglar och ensammys i soffan=)

seg efter helgens dumheter.....

...men lördagen var iaf kul. Det var riktigt kul att träffa Malin och Martina och dom, som jag inte har träffat på länge. Vi gick iväg till statt vid halv ett, men man känner ju inte igen så där jättemånga längre alltså.
Gjorde inte av med en enda krona heller, NÖJD!!!!


Igår så körde vi hem Fredrik, som sov här, till Hova, sen åkte vi vidare till Torsö. Där bjöds det på middag och efterrätt=) Men dagens höjdpunkt var ju ändå att få träffa Inez<3 Gud vad jag längtade efter henne, men hon brydde sej inte så värst mycket när vi kom=P Men det känns ju bra iaf att hon trivs så bra där.
Nu ikväll har jag och Inez suttit och myst i soffan ända tills hon somnade, mysigt=)
Nu ska jag slänga mej i soffan och sova tror jag, är så förbannat trött och har haft huvudvärk hela dagen
God Natt!!

Fredagsmys

Så, då var det Fredag igen då. Och Idag har det varit en bra dag. På förmiddagen så gick jag och Inez ner till stan och mötte upp min mormor. Gick en sväng in på Lindex och jag köpte mej ett par strumbyxor och lite annat småplock, och Inez fick ett par jättefina Bamsebyxor och strumpor av mormor=)
För övrigt så hade Inez sina nya (och första) skor på sej idag, dom är bara sååå himla fina=)


I eftermiddags så blev det en långpromenad med Malin och Oliwer.
Sen lämnade jag den lilla hos hennes gammelmorfar och Lilian och åkte till Torsö och mockade, sen åkte mamma med mej till stan, för dom skulle kalasa med sina kompisar ikväll.
Och Imorn är det min tur!!!!!! Det ska bli så himla kul=)
Blir förfest här hemma, sen blir det utgång, det var inte igår=P
Nu ikväll somnade Inez så snällt direkt när jag la ner henne i sängen, hon var trött efter dagen.

Krypet

Inatt har Inez sovit lite oroligt, det var ett tag sen hon gjorde det. Fick gå upp flera gånger och stoppa om henne och ge henne nappen, ändå hadejag lagt typ 6 nappar i hennes säng=P Men vid två-tiden så fick hon komma och lägga sej i våran säng, och då sov hon till 7.
Nu på morgonen har Inez krypit omkring och fått tag i allt som hon inte ska få tag i. Jag vill bl.a ha ett nytt soffbord, som Inez inte han kravla sej upp i. Men söt är hon iaf när hon krper och kikar efter allt=)


Inez 8 månader

Igår var vi på BVC, det var sån där utvecklingskontroll. Och Inez skötte sej utmärkt, trots att näsan rann, men jag fick dra tillbaka henne till oss hela tiden, för hon skulle bara krypa iväg=P Så himla gulligt.
Hon hade vuxit ordentligt sen sist. Nu är hon 70 cm lång, men hon hade gått ner i vikt sen sist. Men Margareta tyckte inte att det var så farligt, i och med tt hon är så pass aktiv som hon är. Men hon tyckte att jag skulle börja ge henne ett till lagat mål mat om dagen.
Idag har hon varit riktigt hängig och gnällig, täppt i näsan och allmänt slö. Nu sover hon för natten iaf.
Nu sitter vi och kollar på Sofias änglar, och sen blir det sängen. Ska upp och åka till Torsö imorn på förmiddagen. Ska försöka rida lite på den här skönheten=)


RSS 2.0