Underbar höstdag

I förmiddags tog vi bilen upp till krontorp och gick bäckaskogsrundan. Det var riktigt skönt att gå i skogen i solen, fast lite jobbigt var det idag. Kändes som mina ben vägde ett ton typ. Sen stannade vi till hos Henrik och Marie och drack kaffe. 

Så nu kom vi hem för en liten stund sedan och gjorde mat till den lilla. Hon är så himla duktig. När hon ligger på golvet på mage, och man lägger nån leksak framför henne så gör hon typ kryprörelser framåt, så hon ska ta tag i den. Och fram kommer hon sakta men säkert=)
Nu blir det lite vila medans Inez sover, sen ska vi gå iväg till Lundstedts och fika med Andreas.

Ha en trevlig söndag på er mina kära vänner=)

Trevlig kväll

Ja igår var det alltså premiär för utgång. Fast blev ju bara buffalo iofs. Men det räckte gott kan jag säga. Trodde faktiskt att jag skulle bli full som en kastrull, men fel hade jag, tur det=) Men mysigt hade vi det iaf när vi laddade upp med massa godsaker, och lite vin=)



Men vi konstaterade det att nästa gång det blir utgång får det bli en Lördag, är ju lite roligare då.

Men jösses vad skumt och tomt det kändes att inte ha Inez hemma. Saknade henne jättemycket. Så det var så mysigt när vi hämtade henne förut. Och när hon såg mej och Mattias sken hon upp som en sol<3 Det är kärlek det=)
Nu sover hon, och vi sitter och myser lite i soffan. Och snart kommer bästa Malin hit så ska vi laga lite mat och tjata hela kvällen och äta massa onyttigheter=)

Trevlig lördagkväll=)

Mys

Idag har Inez och jag haft mysdag. I morse satt vi och lekte, och hon sitter nästan helt själv nu och grejar med leksakerna=) Sen la vi oss och myste ner oss under en filt i soffan med lite tända ljus. Gud så intressant det kan vara med ljus.
Sen knallade vi bort till Oxen och hämtade ut paketet med väggdekoren till Inez rum. Och så passade jag på att köpa lite godsaker tills ikväll. Och när jag hade dragit mitt ica-kort så fick jag världens längsta kvitto. Där det stod VINST!! och sen så började den dära lampan blinka och tjuta. Så jag vann alltså ICAs Waffers.. Woho!! eller nåt=P Kunde ju ha vunnit en bil eller så om jag nu ändå skulle vinna nåt=)

Såhär såg iaf Inez väggdekor ut.
Klicka för att stänga fönstret

Nu ska jag passa på att plocka undan lite här medans den lilla grodan sover. Det är ju inte så ofta hon gör det på dagarna=P

Och snart kommer älsklingen hem från jobbet. Då ska vi åka till Torsö och lämna Inez hos mamma och pappa, så ska vi vara helt barnlediga ända tills imorn!! Konstigt det kommer kännas.

BVC

Då var vi hemkomna igen efter BVC. Lilla gumman blir stor. Nu väger hon 6350 gram, och är 63,5 cm lång. Och huvudomfånget är 39 cm.
Tog en promenad till sjukhuset idag igen. Och när vi var färdiga på BVC så gick vi till ströget och fikade med Charlotta=)

Så nu tänkte jag ju då att den lilla kunde sova lite, men hon har vaknat igen nu. Sov kanske i 5 minuter. Det hinner man ju göra mycket på och så. Ja ja, får gå och ta upp henne ur sängen innan hon blir allt för arg=P

Mycket att göra

Har varit lite dåligt med bloggandet nu. Har varit så sjukt trött på kvällarna denna veckan. Har stupat i säng vid 22 tiden hela veckan.

Igår hade vi iaf en fullspäckad dag. Först var vi på Mumma med Malin och Marie och åt frukost. Det var kul, har inte träffat varken Maria eller Malin på jättelänge. Sen gick vi till öppna förskolan på förmiddagen. Tog en promenad dit med Sandra och Leo.
Sen åkte vi till Torsö och grejjade lite i stallet. Blev ingen ridning, var inte så sugen på det när det var så dåligt väder.
Sen när vi kom hem så lämnade jag Inez till Mattias och jag åkte vidare till däckverkstan så morfar bytte däck på bilen. Så nu åker vi säkert när det blir halt på vägarna=)

Nu ska jag fixa iordning mej och Inez lite sen ska vi gå bort till BVC för 4-månaders kontroll=)

Busunge

Idag på förmiddagen tig vi en promenix till Inez gammel-farmor. Vi fikade och pratade lite. Det var riktigt trevligt. Det är inte så ofta jag träffar henne.
Sen när vi kom hem igen så ringde morfar och sa att han hade lagt undan nya däck till bilen. Han fixade ett bra pris till oss=) Så nu väntar jag på att han ska ringa igen och säga när det är ledigt i verkstan så vi kan åka bort med bilen.

Så nu ligger den lilla på golvet och busar. Herregud vad hon hojar och snagglar. Hon skriker så högt att det riktigt skär i öronen. Hon lyckades även vända sej utan hjälp idag från rygg till mage. Så nu håller hon på och rullar runt för fullt och leker med sin lilla fjäril<3


Trött!!

Usch, idag är jag riktigt trött. Gick upp med busungen kl 6 imorse. Lekte 1½ timma, sen sov vi till 8. Då skickade mamma sms och frågade om jag kunde komma upp till henne på jobbet, för hon var själv där idag. Så då gick vi upp till grangärdet. Skönt med morgonpromenad=) Så nu kom vi hem för en liten stund sen. Tänkte att den lilla skulle kunna tänka sej att sova lite, men nej då. 10 minuter blundar hon. Sen är det full fart igen. Och jag som är skittrött. Men men. Sova får jag väl göra när jag blir pensionär=P

19-07

Inatt har Inez sovit från 19-07. Helt underbart. Hon käkade gröt + sin vanliga ersättning i går kväll så hon blev nog ordetligt mätt i magen. Detta ska vi verkligen göra till en rutin, om det går vill säga=P
Så nu sitter jag med en kopp kaffe och senaste numret av Vi Föräldrar, och den lilla sitter ochhoppar och hojar i hoppgungan. Kan det bli mycket bättre?=)



Igår kom Jenny hit en sväng på kvällen. Käkade lite mat och töta skit. Trevligt var det=) Pratade även lite jobb, är sugen på att börja jobba lite igen. Inte för att jag inte vill vara hemma med den lilla, men det är ju ändå lite kul att komma iväg lite ibland. Och samtidigt få betalt för det=) Tänkte ställa mej på inrigning på söndagar nu framöver.

Morgonpromenix

Tog en liten morgonpromenix med Inez nu på morgonen. Gick in på Oxen också och köpte en tallrik, banangröt och aprikospure till den lilla.
Sen tog vi en långpromenad. Blev Karlssonsrundan idag. Det var riktigt skönt. Men jag trodde att det skulle vara kallare ute så jag tog på mej vinterjackan, men höll på att koka efter en stunds powerwalk=P

Den lilla har precis vaknat, så får gå och ta henne nu=)

SNÖ!!

WTF, snö?!! Redan? Är inte det lite väl tidigt eller? Och vi som inte har några vinterdäck på bilen, inte bra det. Men det ska snart åtgärdas. Så idag kommer jag inte långt. Får nog höra om jag kan åka till torsö med mamma eller pappa idag kanske.

Idag fick jag iaf sovmorgon, igen=)  Mattias tog med Inez på promenix imorse i snön. Sen när dom kom hem så fick Inez äta banan. Hon gillar verkligen det. Äter upp det jättesnabbt.
Nu sover hon igen, så nu blir det slapp i soffan en stund=)

myskväll

Imorse gick jag upp med den lilla vid halv 7. Sen somnade vi om igen vid 8. Och sov till tjugo i elva!!!! Så himla skönt=) Fast det blev lite bråttom, för jag skulle fika med Lotta kl 11. Men jag hann faktiskt.

Sen när vi kom hem igen så käkade vi lite. Blev kycklinggratäng med blomkål, zuccini, lök och purjolök. Det blev supergott=) Sen var det Inez tur. Idag fick hon potatis. Var inte lika poppis som banan, men hon ska träna mer på potatis imorn igen. Hon är så duktig ändå, har redan lärt sej hur hon ska göra med maten i munnen, och gapar när man kommer med skeden. Lilla gumman<3

Nu har jag myst till det lite här hemma med lite ljus och grejjer. Sitter jag och kollar på lyxfällan. Asså allvarligt talat. Att det ens finns sånna extremt korkade människor eller?!! Helt sinnes.
Sen kommer snart älsklingen hem från jobbet. MYS!!!!!!


Smakisar

Idag har vi då inte gjort många knop. Imorse gick Mattias upp med Inez så att jag fick sovmorgon. Men sov bara till kvart i nio, sen kunde jag inte sova längre. Men när jag gick upp så var det minsann ingen hemma. Mattias hade tagit med den lilla på promenad.

Och när dom kom hem så fick Inez smaka på banan. on tyckte att det var jättegott. Tänkte bara ge henne lite, men när hon hade ätit upp det jag hade skrapat av till henne, började hon gnälla och ville ha mer. Så då fick hon lite till. Så söt var hon när hon satt och smaskade=) Så imorn ska hon få lite mera. Gick bort till Oxen förut och köpte en riktig sked. Lite svårt att mata henne med en valig tesked, den är ju liksom lite för stor för hennes lilla mun.


Sen i eftermiddags gick vi upp till Jacobssons färg och kollade på tapeter. Ska ju tapetsera om i sovrummet i den nya lägenheten. Blir nog vitt, med en diskret fondtapet bakom sängen. Hittade en jättefin från BoråsTapeter.


Denna tänkte jag=)

Den lilla har för övrigt varit riktigt svår att natta ikväll. Hon ville då rakt inte sova, bara i famnen. Men hon börjar ju på att bli lite tung, så det är jobbigt att gå omkring med henne hela kvällarna. Även fast det är mysigt och Inez gärna hade velat att man gick omkring med henne=) Hon somnade ett par gånger i famnen så att jag kunde lägga ner henne i sängen, men 5 minuter senare så låg hon och pratade. Fick gå och hämta henne 6 gånger innan hon tillslut somnade ordentligt.




LCHF

Nu jävlar ska jag banne mej försöka gå ner i vikt alltså. Är så himla trött på det här nu.
Så nu är det LCHF diet som råder här hemma. Mattias får hänga med vare sej han vill eller inte, fast han tyckte nog att det var en bra idè iaf=) Så idag blev det Tacogratäng. Gott=) Fast det hade varty ännu godare med pajskal=P Imorn tror jag att det blir köttbullar och Zuccini isället för pasta. Hoppas att det är gott, för om det är det så tror jag inte att det kommer bli så svårt detta hära=) Godiset kan jag väl ändå vara utan, bara jag får god mat!! Det är faktiskt jäkligt viktigt det=P Om man trivs med det så kanske det to.m kan bli en livsstil, och inte bara en diet.

Idag har vi iaf börjat packa lite saker, typ alla vinglas, lite tallrikar och köksmaskiner som man inte använder så ofta. Jag längtar efter flytten mer och mer nu. Ska bli så skönt, slippa alla trappor. Inte visste jag att man skulle ha så brottsligt mycket grejjer att bära med sej hela tiden när man fick barn.
Vi hade ju en sån jäkla tur med våran lägenhet. Han som ska flytta hit bor hemma nu, så han kunde ju flytta närsom=) Så han kunde ju flytta in här en månad tidigare, så vi slipper dubbla hyror. Så gött!!

Ikväll blir det trean hela kvällen. Först dubbla avsnitt av 2½ men, sen "I form med Anna Anka" Hon är ju fatkiskt rätt cool ändå. Sen är det ju Bartenderskolan kl 22, om jag orkar se det vill säga, är ganska trött, så skulle kanske sova istället=)


Ha en trevlig tisdagskväll på er mina nära och kära=)

Träning igen

Ja, idag var det träning igen hos Jonssons. Det gick bra, ändå fram tills den kom en hel flock kvigor som sprang i hagen en bit bort från padocken. Lorden blev mer eller mindre helt knäpp. Han var som en jäkla rodeohäst, stod mest på två ben. Lyckades hålla mej kvar ganska länge ändå, tills han backade in i en stol som stod utanför padocken, sparkade på den, blev skiträdd, och gjorde världens hopp rakt upp i luften.
Då orkade jag inte hålla mej kvar längre. Men som tur var så gick det ganska långsamt så jag han att planera själva avramlingen så att säga. Tänkte att jag skulle ramla på axeln, men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mej, så jag landade på ena kinden istället. Men höll tag på nått sätt i Lorden så det gjorde inte det minsta ont=P  Så tokigt det kan bli ibland.

Men gudarna ska veta att han inte är särskilt rolig när han blir sån där, och bara hoppar, skuttar och stegrar sej så fort han tycker att något är lite obehagligt eller läskigt. Han blir likadan när det är mygg, bromsar och älgflugor på honom. Han som har varit så snäll och medgörlig har verkligen börjat testa om han kan komma undan, och det är väl iofs ett helt normalt beteénde. Men jag är inte van=P Hur som helst så är det ju iaf jäkligt bra att träningarna är hos Jonssons, så att han får lite vana vid att inte bara vara hemma hela tiden, för där är han ju hur snäll som helst=)

Funderar på att kanske vara med i nån liten klubbdressyr eller nått sånt snart. Tänker som så att det är ju tillräckligt för Lorden att titta på när vi är på nått nytt ställe utan att dessutom koncentrera sej på en massa hinder, och nerver blir det från både mej och Lorden ändå nu när det var så längesen som jag var ute på tävlig. Så kanske är bra att börja med dressyren. Kul at det iaf att känna att man är på väg tillbaka, nu när jag har varit borta så länge från träning och tävlig märker man hur mycket man har saknat det. 

En lugn och skön dag

Idag har det varit en ganska lugn och skön dag. Åkte till stallet vid 9 och red en sväng med mamma. Och när jag kom hem så tog Mattias och jag en promenad med den lilla.
Gick in på Oxen och köpte ersättning i tetra till Inez, som kan förvaras i rumstemperatur, så skönt att bara hälla upp på natten om Inez vaknar och vill ha mat så slipper man gå upp och värma och blanda. Inez är ju inte så petig med att det ska vara varmt.




Såg på Dansbandskampen förut också, har aldrig sett på det tidigare, men var ju tvungen nu när Daniel var med med Elisas. Både jag och Mattias röstade på dom=P Så det var ju roligt att dom gick vidare!

Nu ska jag banne mej gå och lägga mej tror jag, är så himla trött. Det var en ganska vaken natt igår, så hoppas att det blir bättre inatt. Så det är lika bra att sova nu när den lilla sover.


Fixar och donar

Idag är jag och den lilla hos min mamma och pappa på Torsö.
Farmor fyller 80 år idag och då kommer hon och alla pappas syskon hit ikväll. Så nu har vi hållt på med matlagning och städning hela dagen.
Ikväll blir det skagentoast till förrätt, helstekt oxfilé med potatisgratäng, rostade rotsaker och rödvin/sherrysås, och till efterrätt blir det hasselnötstårta=) MUMS!!!

Den lilla godingen ligger så skönt och sover medans vi håller på och stökar, hon har vart lite gnällig idag, typ övertrött nästan. Hon ska ju upp så väldigt tidigt på morgnarna jämt och ständigt=P Imorse gick vi upp vid 7=/

Nu blir det lite damsuga sen en välförtjänt dusch=)

Fin höstdag

Imorse var jag och Inez ute på en långpromenad. Föst fick vi till Oxen och postade ett paket med ett par skor som jag sålde på Tradera. Väldans bra det där med Tradera alltså=) Sen gick vi upp och igenom Johannesberg. Var hundra år sen jag gick där känns det som, ska nog göra det oftare tror jag. Det ör ju ganska fint där faktiskt=)
Och Inez var så redig hela vagen i vagnen, hon satt och snagglade och lekte med sina leksaker som jag tog med till henne. Sen somnade hon. Lilla skruttan<3





Det är så stor skillnad på henne nu när vi har tagit bort liggdelen så att hon sitter istället, superskönt!


Nu närmar sej flytten också, gud så kul det ska bli. Men tro det eller ej, jag har inte börjat packa nått än:O
Jag som brukar göra det typ 3 månader innan, så att man får rota i alla lådor för man har packat ner saker som man behöver=P Men ska nog ta itu med det nästa vecka, ska även åka till tippen med lite saker också.


Nu väntar jag på att Mattias ska komma hem från jobbet, då ska jag åka till stallet och köra en hoppövning tänkte jag, träning igen på söndag. Och har inte hoppat nått sen förra träningen, så jag måste känna igenom honom lite känner jag=)

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Tidig uppgång

Idag blev det tidig uppgång. Inez vaknade vid halv sex, men Mattias gick upp med henne då. Sen ville hon inte sova. Hon somnade såklart strax före 8 när jag skulle åka till min BM. Det var bara att rycka upp henne igen och klä på alla kläder. Det är ju ett helt företag att få på alla kläder hon ska a på sej. Tar ju skitlång tid. Och det gäller ju att själv vara påklädd innan för annars blir hon arg. Höll på att dö av värmeslag innan vi kom iväg.

Iaf, idag har jag inte så mycket inplanerat. Perta skickade ett sms igår och frågade om vi kunde ta hoppträningen denna vecka istället. Så det skulle ju passa ganska bra eftersom Mattias jobbar lunch i veckan. Så hoppas att Lena kan bara. Ska till Torsö sen och rida Lorden när Mattias kommer hem från jobbet. Blir nog en lugn och skön skogpromenad med honom idag.

Nu ligger Inez och pratar i sin säng, tänkte att hon kanske hade lust att sova lite nu eftersom hon inte fick sova klart förut. Men ikke.

Min lilla goding



Precis när jag hade slumrat till lite förut så vaknade jag av det här. Lilla godingen=)

En kall morgon

Fy satan vad kallt det är eller.. Usch!! Jag verkligen hatar hösten och vintern. Jag vill att det ska vara sommar, när man kan gå runt i tunna kläder, bada (fast jag gjorde inte det en enda gång i sommar=()

Inatt sov Inez hela natten, Mattias gick upp och matade henne vid halv 5. Och nu sover hon igen. Så egentligen skulle jag ju passa på att sova lite till jag med=) Men är så himla hungrig, men jag orkar verkligen inte gå upp och fixa frukost.

Igår var jag hos tandläkaren, hade ju ett litet hål som skulle lagas. Dom frågade om jag ville ha bedövning, men jag tänkte att jag skulle prova utan den här gången. Det tar ju så himla lång tid innan bedövningen släpper.
Men det gick rätt bra, lite isade det, men inte så farligt som jag trodde att det skulle göra. Och skönt att slippa vara bedövad i halva käften hela eftermiddagen.

Nej, nu ska jag vila en stund innan den lilla vaknar igen=)

Myskväll

Så var det söndag igen då. Fasen vad dagarna går fort.
I förmiddags tog jag en långpromenad med bästa Madde. Riktigt kul att träffa henne igen, var alldeles för längesen.
Eftermiddagen har spenderats ute i Enåsa. Där det bjöds på mat och fika. Mycket trevligt.
Inez fick två POP mössor av Linda som Ida hade när hon var liten. Jättefina=)




Sen åkte vi till Rattugglan och köpte godis som vi ska mysa med sen till "Ensam mamma söker"
Nu ska vi natta den lilla sen blir det en låååång dusch.


Ha en trevligt söndagskväll!

En bra Lördag

Idag har det varit en bra dag. I förmiddags gick vi till Farmor och hälsade på lite, det var så längesen jag var där. Sen ringde hon upp som hade Bumbo stolen till salu på Blocket. Så då gick vi och hämtade den. Den var jättefin, såg knappt använd ut alls. Och som Inez gillade den sen då. Hon satt på köksbänken i sin stol och kollade när mamma lagade mat förut, hon hade utkik över hela köket. Sen blev hon sur nör jag lyfte bort henne, tänkte att hon kanske inte ska sitta för lång stund. Men jag fick vackert sätta ner henne en stund till=P Lilla pluttan=)





Sen tände pappa en liten brasa, det var rikigt mysigt, och Inez var på strålande humör=)


Läser på FB att det är en himla massa som ska ut ikväll. Fasen, börjar på att bli riktigt sugen på utgång jag med. Har inte haft nått sug alls, fram till nu. Nu vore det riktigt kul att ha en liten utekväll snart.
Får väl kanske höra med min mamma och pappa om dom vill ha den lilla över natten nån helg framöver. Eller ja, mamma vill gärna. Men frågan är om jag vill sen när jag väl har lämnat bort henne. Kommer kännas väldigt skumt. Ja ja, får väl se hur det blir med den saken.
Nu ska jag nog iaf slänga mej i sängen, konstigt att man är så trött nu när Inez sover hela nätter. Är nästan mer trött nu än när hon vaknade flera gånger varje natt. Skumt!

En glad liten goding

I går kväll somnade Inez vid 20 och sov ända fram till halv 6 imorse, snacka om att ha det bra. Så länge har hon aldrig sovit förut.
Sen i förmiddags var hon på jättebra humör, så då fick hon sitta i sin hoppgunga lite. Hon blir så glad när hon får hoppa runt i den=)



Hon ska bara sitta upp hela tiden, hon blir skitsur när man lägger ner henne, förutom när hon ska sova. Så vi har fått ta bort liggdelen ur vagnen, så hon sitter i vegnen nu istället. Sen ska vi nog köpa en Bumbostol till henne som hon kan sitta och kika i. Såg en på blocket som fanns i Mariestad. Hoppas bara att den finns kvar=)



Nu ska jag bara invänta lillebror, sen ska vi åka till Ön. Det blir padockridning med Lorden idag igen. Lite travbommar och sånt skojj=) Sen blir det god mat!

Ha en supertrevlig Lördag mina kära vänner=)

Torsdag

I morse gick Mattias upp med Inez vid halv 7, så jag fick sovmorgon. Och gud så skönt det var=) Sen gick vi ner till Apoteket och köpte Borago salva till den lilla, hon har fått lite skorv i hårbotten. Tänkte att om man börjar behandla medans det inte är så mycket så kanske man slipper det. Inte för att Inez har nått ont av det, men det ser så läskigt ut, och luktar verkligen inte gott.


Och snart ska jag och lillfisan åka till Torsö. Tänkte bygga upp en spänstövning idag. Lite som vi gjorde på träningen i tisdags, fast då körde vi bomx2, räcke, bomx2, räcke, bomx2. Och idag kanske jag kör halva den, och en 7½ som vi gjorde på träningen.

Nu vaknade den lilla igen. Så lika bra att åka=)

En trevlig dag

Idag var det en till spekulant till på lägenheten, hon skulle komma vid 12 sa hon. Så Mattias tog sej en sovmorgon. Men hon ringde redan vid 11 tiden och ville komma med en gång. Jag satt vid datorn och hade inte klätt på mej, och Mattias låg och sov. Det var bara upp och skynda sej på med kläder och bädda sängen.

Sen kom Charlotta hit och fikade, sen gick vi en promenix. 1½ timme var vi ute. Men så skönt var det. Men sen avslutade vi det hela med att åka till Donken. Så ja, promenaden var väl kanske till ingen nytta, men skit samma, gott var det iaf=)

Nu försöker jag få den lilla att somna, men hon är lite envis. Ligger i sin säng och snagglar och det verkar inte alls som hon har någon lust att sova.

Städning

Igår eftermiddag blev Inez jätteförkyld, stackarn. Trodde att det skulle bli en väldigt vaken natt, men jag hade helt fel. Hon somnade vid 23, sen vaknade hon inte förens klockan 6!! Så skönt. Och nu har hon sovit i en och en timme. Så då passade vi på att storstäda här hemma. Det behövdes, städade hela garderoben och delar av förrådet. Så nu vet jag vad jag har för grejer igen. Hittade massa bra saker som jag hade glömt bort att jag hade.
Snart kommer det en som ska kolla på lägenheten också. Fasen. Längtar jättemycket tills vi ska flytta nu. Fast det är ju inte så lång tid kvar=) Jag ska ta med transporten hem från Torsö nån dag nästa vecka tror jag så kan vi börja köra massa saker till tippen. Det är så himla mycket grejer som vi inte använder som bara kan slängas.

Höstväder

Vilket höstväder det är idag. Fast varmt, så det är ju skönt. Höll nästan på att blåsa bort när jag skulle gå ner i hagen och hämta Zalut i förmiddags. Men det var lä i padocken, men Lorden han svettades som en liten gris i sin tjocka päls. Så imorgon åker klippmaskinen fram. Ska bli skönt att få det gjort, men gud så tråkigt det är. Man får hår överallt, och det spelar nästan ingen roll om man så duschar och tvättar kläderna 10 gånger. Det finns alltid små hår kvar som sticks.

Nu ska vi åka till Enåsa till svärföräldrarna. Sen blir det mat från Asian Palace. Sååååå gott=)

susar i huvudet och ringer i öronen

Nu har lillfisan skrikit så pass så det bara ringer i öronen. Hon somnade så fint vid 6 efter ett vrålanfall, men det varade inte så länge=(
Så nu har hon hållt på i en timma och vrålat, svetten bara rann av henne, stackarn, men nu äntligen har hon slocknat. En timma känns fruktansvärt lång tid då. Fattar inte riktigt vad som var fel, hon kom liksom bara inte till ro. Önskar att Mattias var hemma när det blir sånt här. Ganska svårt att behålla lugnet och tålamodet. Men jag lyckades nog ganska bra. Kanske är lika bra att försöka sova själv nu när hon sover nu, så att man orkar om hon skulle vakna och vara ledsen igen.

En väldigt vaken natt

Ja, det har det verkligen varit. Jag somnade kanske vid halv 12 Inez vaknade kvart i 12 och ville ha mat eklart. Sen ville hon inte sova. Så fick sitta uppe och leka med henne till typ halv 3. Sen kom Mattias hem feån jobbet, och då ille hon ha mat igen. Vaknade kl 6 för mat igen. Sov en timme och vaknade kl 7 och ville leka igen. Nu äntligen har hon somnat igen. Hoppas att hon vill sova en lite längre stund nu så man kan få lite tid att göra annat än att leka.


En bra dag

Dagen började 8,45 av att Inez låg i sängen bredvid mej och snagglade och skrattade, man kan ju inte annat än att bli på superbra humör då alltså.  Åkte sen ut till Torsö och red med Jessica. Mycket roligare att rida när hon är med med Topki, då kan man hjälpa varandra lite.
När jag kom hem sen på eftermiddagen så badade jag Inez. Gud vad hon tycker att det är roligt. Men vi behöver verkligen köpa en större badbalja till henne. Hon slår i huvudet när hon sprattlar. Så det ska verkligen bli bra när vi flyttar. Då har vi badkar igen, mysigt att kunna bada ihop med lillgrodan=)

Nu ikväll har vi varit på kalas hos Ellen som fyller 12 år idag. Det bjöds på trattkantarellssoppa och massa goda mackor med typ 1000 olika pålägg. Och avnjöt dessutom ett glas vitt till de. Gillar egentligen inte vitt vin, men detta va rikigt gott. Vernissage Chardonnay Viognier var det =) Så det får jag nog faktiskt köpa hem nån dag. Sen var det Cupcakes och kaffe. Suuupergott!!




Och nu drog Mattias och jobbade för ovanlighetens skull. Han är på statt ikväll på insparken eller vad det nu heter. kul jul.. Och Inez sover så datorn är tydligen min enda vän ikväll. Men men, sånt ä livet.


RSS 2.0