Så var det kväll igen...

och dagen har gått fort. Traskade upp till Malin och Oliwer på eftermiddagen. Kul för Inez att se nån annan än mej hela dagarna=P Så dom satt och lekte lite och vi satt och tjötade.
Dom var så söta när dom satt där och lekte med alla leksakerna=)
När jag kom hem från stallet nu ikväll blev det måndagslyx, med snitzel fyllda med vitlöksost och soltorkade tomater, klyftpotatis och hemmagjort bearnaisesås. Det var såååååå gott!!!
Nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir det sängen.
God Natt!!

Ny vecka, nya möjligheter=)

Så var det måndag igen då. Veckorna bara försvinner känns det som.
Igår var vi på kalas hos Ida, hon blev jätteglad för sin lilla väska. Men gladast blev hon nog för innehållet=P
Sen när vi kom hem så badade Inez i sin diskho igen=) Sen blev det pizza och solsidan. Mysigt!!!!
Nu på förmiddagen har jag passat på att städat lite här hemma undetiden som Inez sover. Men hon vaknar nog snart igen så då blir det full fart igen=) Lilla grodan<3 Hon har nästan lärt sej att krypa nu. Hon ställer sej på alla fyra och gungar lite fram och tillbaka, och så kastar hon sej framåt. Och ibland glömmer hon bort att ta emot sej med händerna, så då landar hon på näsan istället. Då blir det lite gråt, sen är det bra igen=)
Nu ska jag ta fram mat till Inez ur frysen, idag blir det dillkött som vi gjorde häromdagen. Och sen ska jag koka en potatis=) Tar ju inte så lång tid iaf=P
Sen ska vi knalla upp till Malin och Oliwer, då blir nog Inez glad när hon får nån annan att leka med lite=)

Sjukstugan

Ja, här hemma är det för tillfället sjukstuga. Maginfluensa, eller nått. Igår spydde jag hela eftermiddagen. Inez släpper stinkbomber så det känns lång väg, och Mattias har ont i magen. KUL...eller inte.
Idag känner jag mej lite bättre, hoppas att det ger sej. Var ju inte längesen jag var sjuk. Nu när jag äntligen har kommit igång med träningen så självklart blir man sjuk, så typiskt. Ja ja, färdiggnällt nu tror jag.
Igår på förmiddagen gick vi ner till stan och tog en liten shoppningrunda=)
Blev tre par leggings till lillfisan från Lindex
Sen gick vi till Imsa Vimsa, och där hittade jag ett så gulligt set från Tummen=)
Köpte även en bok av Jo Nesbö till pappa som fyllde år igår. Sen köpte vi en Hello kitty väska och en jättefin svart tröja, till Ida som fyller två år på söndag. Frågade henne förra veckan vad hon önskade sej. Godis, chips och Pepis (pepsi) Gottegris=) Så köpte lite godis som jag la i väskan. Då blir hon nog glad=) Lilla skruttungen!!

ensamkväll

Imorse åkte vi till Saab och lämnade bilen på service. Tog en promenad tillbaka, det var superskönt. Borde man ju göra oftare så på morgonkvisten=) När den var klar på middagen så gick vi och hämtade den igen. 6000 kronor fattigare=/
I eftermiddags så hämtade jag upp Kalle så åkte vi till Torsö. Och Inez ska sova där inatt. Mamma frågade häromdagen om vi inte ville ha en liten vila=) Så snäll är hon. Men gud så vemodigt det var när jag skulle åka. Ville nästan ta med henne hem igen=P Saknar henne redan MASSOR!!!!!!

Men jag åker ut imorn på middagen, efter vi har hunnit uträtta lite ärenden. Pappa fyller år imorn så måste tänka ut nått bra att köpa till honom. Vette tusan vad bara.
Förresten har vi ÄNTLIGEN fått våran HDbox, så där 2 månader för sent. Men såklart så funkade det ju inte direkt, utan Mattias fick ringa till bredbandsbolaget och tjata. Konstigt det där alltså.
Nu kommer snart älsklingen hem=)=)=)=)=)=)

Ny vecka!

Har varit dåligt med bloggandet nu i helgen. Så här kommer en uppdatering:
I fredags kom pappa och hämtade mej och Inez efter att jag hade vart och tränat, så åkte vi till Torsö. Mattias skulle jobba så då sov jag och Inez där. Åt massa god mat och sen gjorde vi äggtoddy till efterrätt. En sån som hon Mika gjorde i "halv åtta hos mej" i torsdags. Med Konjak, néscafe och kakao. Det var gott, men kunde hoppat över konjaken kände jag.
I lördags tog pappa med sej Inez ut och gick en långpromenad, och då passade vi på att rida. Lorden var jätteduktig. Vi gick först nästan hela vägen, typ 10-20 meter framför dom andra=) Så nu är han DYR!!!
Det var iaf mysigt att komma ut i skogen lite, det var längesen nu när Lorden har vart som han har vart.
På middagen kom Mattias, och Inez blev jätteglad när han kom=). Sen stannade han till eftermiddagen, sen skulle han iväg till Skara och jobba igen.
Men innan han åkte så fick Inez bada, som vanligt=P Det är det bästa hon vet. Blir alldeles till sej=)
Sen när han hade åkt kom Nina och Lars-E, så åt vi mat och gjorde äggtoddy, igen=P Fast den här gången gjorde vi med punsch istället. Men jag smakade bara lite eftersom jag skulle köra hem sen på kvällen. Så jag fick en utan punsch. Och det var jättegott! Ingen risk att jag jag skulle bli alkis iaf=P
Igår var i i Enåsa. Linda och Roger hade varit och hämtat deras lille Jack Russel valp, Tjocka Berta=P Men gud så söt hon var. Snacka om att jag också är sugen på vovve nu=)

Busungen!!!

Vi har fått en riktig liten busunge. Hon bara flinar och skrattar åt allt, hela tiden. Hon är så söt<3 Hon fick bada i diskhon idag, det var populärt kan jag säga=)
Nu ikväll satte vi oss alla tre i soffan med en skål godis, och snabbt som tusan snodde hon åt sej skålen och lyckades få tag i den suraste godisen som hon stoppade i munnen. Och vilken min hon fick till.
Sen lallade hon runt här i sin gåstol och och skrattade åt allt=) Hon har börjat bli så medveten om att när hon gör nått kul så skrattar vi åt henne. Så när hon gör nått sånt där tokigt så tittar hon på oss och väntar på att vi ska skratta. Dom är inte dumma dom små liven=)
Nu blir det sängen och kolla lite på teve och mysa med älsklingen=)

God morgon

har sovit som en gud inatt igen. Inez vaknade kl 5 och åt, somnade om och sen gick vi upp vid 8. Sen kom mamma hit med lilla Gretis. Hon ligger och myser med mej i soffan=) Och Inez leker i sin gåstol.

Klockan är väldigt intressant=)
Hittade förresten en liten intressant text på facebook. Tog en liten stund innan jag lyckades läsa=)
Hjärnans förmåga att tolka det som inte står:
84N DU L454 D3774 M3DD3L4ND3 54 7RYC8 P4 G1LL4 OCH L4GG P4 D1N PR0F1L 54 F4R DU 53 0M D1N4 80MP154R 84N L454

Så var det kväll igen

Dagen har gått fort. Inez sov hela natten, och vaknade halv 9. Kände mej så pigg och utvilad när jag gick upp=) Den lilla har varit på superbra humör hela dagen. Hon satt och lekte för sej själv i en halvtimma ungefär madans jag städade köket, hallen och badrummet. Hon ramlade inte en enda gång=) Duktig tjej!!
Åkte till stallet när Mattias kom hem från jobbet, hua vad det var blåsigt och otäckt=/
När jag kom hem igen så gick vi och handlade, sen åt vi tacos=) Såå gott var det. Måndagslyx!

Ikväll har vi bara suttit och myst i soffan, så nu blir det snart sängen, så att jag är pigg imorn. Hade tänkt att både åka till stallet och gå till gymmet. Får väl se hur det blir men den saken. Det ät bättre när Mattias jobbar kvällar faktiskt, då hinner man med så  mycket mer på dagarna. Ja ja, ska inte klaga. Jag beundrar dom som orkar med att ta hand om allt själva=)

Softarkväll


Igår så var jag och Inez på Torsö. Vi käkade Tacos och sen kollade vi på "På Spåret"
Och när den lilla hade somnat så spelade jag och Kalle lite spel på datorn. Och när vi nästan hade spelat klart vid typ 12, så vaknade Inez igen. Så då ville hon ju givetvis inte somna om igen. Hon höll låda vill jag lova=P Så när vi åkte hem halv 2!!! Så var hon fortfarande vaken och satt och "sjöng" hela vägen hem. Och inte ville hon sova inte när vi kom hem heller. Så hon fick köra runt lite i sin gåstol en stund till jag kände att jag själv inte orkade med mer. Så la henne i sängen, då skulle hon ju leka titut eklart=D Men efter lite välling så somnade hon tillslut.
Trodde ju då att hon kanske skulle sova länge imorse, men inte då. Halv 8 var det full fart igen=P Och den lilla grodan var på ett strålande humör. Så då höll vi på och lekte en massa. Mysigt=)
På middagen åkte vi ut till Enåsa till Mattias föräldrar. Fick mat och massa glass=)
Och Inez fick käka på farmors klocka.
Och när vi kom hem blev det mys i soffan till "Fångarna på fortet"=)
Så nu sover den lilla och jag funderar på om jag ska ta och gå och lägga mej, börjar känna mej ganska trött.

God förmiddag

Fick sovmorgon idag igen. Mattias är bäst=)
Så nu håller jag på att tvätta lite, sen tänkte jag ta och damma av lite här hemma.
Ska väl laga ihop nån mat också, men vet inte vad jag ska laga för nått, kokt potatis, köttfäsrsbiffar och brunsås kanske. Får se vad det blir för nått.
I eftermiddag ska Inez jag jag ut till Torsö och vara där ikväll när Mattias jobbar. Så då blir det mys framför brasan=)
Har för övrigt världens träningsvärk idag. Mest i magen och ryggen, jobbigt när man ska resa sej upp från soffan=P
Men då känns det ju att man har gjort nått nyttigt=)
Ska nog boka en tid för personlig träning nån dag nästa vecka. Har ju mitt program från kraftkällan, men maskinerna ser ju inte likadana ut på Actic, och sen så kanske jag behöver ett annat program nu. Mer mage te.x så jag blir av med den här hemska mammamagen=P
Nu blir det lite kaffe tror jag, sen ska jag dra med Mattias ut på en promenad när Inez vaknar.
Ha en bra dag=)

Spinningpasset avklarat

Ja, nu var det avklarat. Spinningpasset. Grymt kul var det!! Men väldigt jobbigt, musklerna i benen riktigt skrek emellanåt.
När jag skulle gå ner för alla trappor från gymmet så kändes benen något sladdriga=P Om jag nu kan behålla den här motivationen så vore det ju superbra om det kunde bli ett par sånna här pass i veckan. Då kanske det faktiskt ger lite resultat=)
Dagen har för övrigt varit jättebra. Imorse gick Mattias upp med Inez så att jag fick sovmorgon. Skönt!
Sen traskade jag bort till Ströget och fikade med den här snyggingen=)
Mycket skitsnack blev det, men det behöver man ibland=)
Sen kom mamma och pappa och passade Inez medans jag var på Actic. Så idag har jag fått mycket egentid=)
Nu blir det snart duschen sen ska jag nog gå och lägga mej. Är ganska trött.
God natt=)

Nu blir det sängen

Idag har det varit en bra dag. Gick upp vid 8 med Inez efter en minst sagt vaken natt. Den lilla vaknade jättemånga gånger inatt och var ledsen, så svårt när man inte vet vad det är som är fel och man inte vet vad man ska göra. Men imorse så somnade hon igen efter frukosten, så då passade jag på att sova lite jag med, och jag somnade faktiskt=)
Sen mötte vi upp Malin och Oliwer och traskade bort till öppna förskolan, och var där i ett par timmar. Inez tycker att det är så himla kul att vara där och hon försökte "prata" en massa med dom andra barnen. Undrar vad dom tänker egentligen dom små liven=)
När jag kom hem så lagade vi lite mat och sen drog jag bort till Actic och tränade med lillebror. Känns bra, nu vore det ju trevligt om man kunde komma igång lite så att man kan bada i sommar utan att skämmas, synd bara att det inte finns någon träningsform som kan trolla bort alla fula bristningar=/ Men men, så är det.
Imorn blir det spinning med Kalle, ska bli jättekul.
Nu blir det duschen, sen ska jag hoppa i säng=)

sovit bra inatt

Inatt har Inez sovit bra, skönt det. Hon har haft en vecka nu som hon har vaknat så många gånger på nätterna.
Hon vaknade bara en gång vid 4 och åt, sen gick vi upp vid 8=)
Sen åt vi frukost, eller Inez iaf, sen tappade vi upp ett bad till den lilla. Gud vad hon tycker att det är kul.
Och om en stund så ska vi till BVC på läkarbesök. Ska bli intressant att se vad hon väger och hur lång hon har blivit, nu när det var så längesen vi var där. Förra gången så hade hon ju inte gått upp så bra i vikt, så hoppas att hon har gått upp mer till denna gången
Efter sjukhuset ska vi åka till saab och boka service till bilen. Usch, bara en massa utgifter hela tiden=P
Nu blir det lite frukost för min del också. Ha en superbra dag allihopa=)

Vill ha!!!!

Igår var Inez så duktig och somnade kl 20!! det var längesen hon somnade så tidigt. Men nu på morgonen har det inte varit roligt för henne. Hon har blivit jättesnorig. Hon skrek sej igenom hela frukosten. Stackarn. Hon fick en alvedon nu för en stund sen, så nu sover hon igen. Tycker så himla synd om henne. Vore skönt för henne om hon kunde få sova mycket idag, så hon inte märker av det. Man önskar att man kunde ta över det, så hon slapp må dåligt.
Nu sitter jag här och trånar efter dom här:
Ahh, den är ju bara för vacker. Vill ha!!!!! Men 4 985:- känns lite väl mycket. Men visst vore det trevligt att ha den här ståendes i köket. Jag är övertygad om att jag skulle bli en lyckligare människa om jag hade en sån=P
Sen bara jag älskar dom här från Georg Jensen. GE MEJ!!!!

Mer presenter=)

Nu har vi precis kommit hem igen. Vi har varit hos min farmor en sväng med mamma och pappa. Och sen fick jag två presenter av mamma och pappa.

En Replay parfym som är sååå god=)
Och ett armband och halsband från Tiffany & Co.
(blev visst en lite dålig bild, men men=))

Pigg och utvilad

Igår kväll somnade Inez vid 21, vaknade vid 6 och åt och vaknade sen vid 8 på ett strålande humör. Man kan ju inte bli annat än så himla glad. Bra start på dagen=)
Hon kanske tyckte att det var skönt att få vara hemma igen och få sova i sin egen säng. Det tyckte iaf jag=)
Min födelsedag blev för övrigt jättebra. På förmiddagen gick jag och Malin iväg till öppna förskolan, men när vi väl kom fram så var det stängt, så himla typiskt. Men det var bara att traska hem igen. Bra promenad blev det ju iaf, och för Malin blev den ju ännu längre!!
Bakade två tårtor med vanlig sockerkaksbotten med apelsinskal i, sen var det citronfromage i mitten, sen skulle det vara passion- och apelsin gelé på. Problemet var bara att det tog så lång tid innan gelén började stelna. Så den ena tårtan fick det bli grädde med hallon och kiwi på istället. Men självklart bara för att jag gjorde så, så stelnade gelén. Så nu har jag gelé kvar i kylen. Får väl göra en till tårta och ge bort till nån=P
Fick en massa bra saker också. Här kommer lite bilder på en del av dom. Orkar inte lägga upp allt.
Thumbnail Thumbnail Inez fick ju såklart en body och jeansleggings av Nina också=)
Fick en gjutjärnsgryta av Pia och Hans. Precis vad jag ville ha=)
Och den lilla godingen var helnöjd=)

Segt

Inez vaknade typ 1839568 gånger inatt. Varav två gånger för att hon var hungrig. Så himla skumt. Hon åt 200 ml majsvälling vid 8, sen vid 12 och sista gången vid 2 tror jag att det var. Det är mer välling än vad hon brukar äta på två dagar!! Plus att hon åt 200 ml nu till frukost kl 7.
Sen vaknade hon flera gånger och var ledsen och grät. Fattar inte vad felet var. Så himla jobbigt när man inte vet.
Så nu känner jag mej rätt jäkla seg, så egentligen borde jag passa på att vila lite när min kaka är färdig. Idag blir det Brownies=)
Och när Mattias kommer hem ska jag göra bottnar till tårtan så att det bara är att lägga ihop den imorn.


Måste ut och skotta snö också, fast kanske ingen idé att göra det än.

Så var det kväll igen

och Inez ville som vanligt inte somna, som alltid. Hon somnar så himla snällt på dagen när hon ska vila, men på kvällen så vill hon bara inte. Fast än att hon är så trött så ögonen går i kors. Hon somnade undertiden hon åt välling vid halv 8, gick och la henne i sängen, men sen vaknade hon igen. Och så höll vi på 4 gånger upp och ner. Men tillslut så orkade hon inte trassla mer. Så himla jobbigt att hon är sån där på kvällarna när en annan är trött.
Försökte kolla på Familjen Annorlunda, men det gick sådär när jag bara fick gå ifrån hela tiden.
Fatta vad jobbigt med så många barn eller!!! Skulle jag aldrig orka. Men jag är imponerad av dom ska fixar det, det är gnista det. Men dom har säkert väldigt kul ihop, sällan nån behöver vara ensam (fast det kan ju vara jobbigt det med emellanåt).
Annars har den lilla varit supermysig idag, haft jättekul åt katten=)
Hon tog ett rejält tag i pälsen på henne en vända, men då tog jag bort henne därifrån. Katten är ju så dum så hon flyttar ju inte på sej.
Nu blir det sängen för min del, fast jag kollar ju alltid på tv så himla länge så även fast jag går och lägger mej i tid så somnar jag ju inte för ens alldeles för sent=P
God natt på er=)

Bakarförmiddag

Ja på förmiddagen idag så har jag bakat lite tills på onsdag när jag fyller år.  Småkakor och drömtårta blev det idag. Imorn blir det nått annat. Måste även bestämma mej för vilken tårta jag ska baka också. Vill göra nått annorlunda. Nån som har nått förslag? Ska försöka att ha färdigt det mesta tills på onsdag så jag skipper göra så mycket då. Skönt att ha allt klart=)
Inez sover middag nu. Hon fick Rödspätta med potatis och dillsås idag. Och hon åt som en häst. Hon är så himla duktig på att äta, drar lätt i sej en hel burk mat, + lite fruktpuré till efterrätt.
Hela förmiddagen har hon åkt fram i sin gåstol och stökat ner, drar fram ALLT som hon inte ska ha. Hon hade lyckats med att få ner en flugsmällare som hon satt och käka på. Äckligt!! Hon blev skitsur när jag tog den ifrån henne.
Nu ska jag passa på att städa iordning nere i köket medans den lilla busungen sover=)

Torsövecka

Hej på er.
Var ett par dagar sen jag skrev, tiden har inte riktigt räckt till.
Nyårsafton spenderades på Boda med mamma, pappa, Inez, Anders, Maria, Lars-E och Nina och Kalle. Mattias var med en stund, men sen åkte han till Skara vid 21 och jobbade. Åt massa god mat och spelade spel och hade trevligt. Inez somnade vid strax efter 21 men vaknade vid 00 igen, och var vaken till till halv 3!! Så hon firade också nyår=)
Tänkte att hon skulle sova länge på morgonen, men inte då. 7,30 körde vi full fart igen=P
Idag har Mamma, pappa och Kalle åkt till Kläppen, är bara lite avis=P Så nu ska vi bo på Boda tills på Torsdag. Så ikväll blir det mys framför brasan till Arn=)
Nu ska jag väcka den lilla, annars lär hon vara vaken halva natten=)

RSS 2.0