BVC

Idag har det varit en aktiv dag. Började med att Inez sov till 8!! Kan ni fatta?! Jag kan knappt minnas senast som hon sov så länge på morgonen. För jäkla skönt var det iaf.
Sen knallade vi iväg till sjukhuset till BVC till halv 11. Hon hade blivit 1½ cm längre sen sist, men hon hade bara gått upp 100 g. Så det var ju mindre bra. Så nu måste vi försöka ändra om hennes matrutiner, kommer att bli svårt med tanke på att hon sypr upp all mat om man försöker mata henne när hon inte är ordentligt hungrig. Ni med barn, hur ser era matrutiner ut? Såhär ser våra ut:
Frukost: Müsligröt och mjölk ca kl. 7
Mellanmål: Yoghurt med fruk eller fruktpuré kl. 10
Lunch: 11,45
Mellanmål: Smörgås och mjölk kl. 15
Kvällsmat: Müsligröt kl. 19
Min BVC sköterska vill att vi ska försöka få in ett till lagat mål mat på eftermiddagen istället mellanmålet. Men fattar inte hur det ska gå till, hon vill ju knappt äta mellanmålet för att hon inte är hungrig. Och det känns ju inte som att jag kan tidigarelägga lunchen mer?

När vi var klara på BVC gick vi upp till Farmor också, som bor på korttidsboendet på Kolarebacken nu. Hon verkade bli glad när vi kom iaf, och hon pratade lite grand. Men lite svårt att höra allt vad hon säger fär hon typ viskar hela tiden. Så jobbit att se henne sån här.
Nu ska jag kolla vidare på Lyxfällan, sen blir det sängen. Gick ut och gick en promenad till med Mattias nu ikväll också. Så idag har jag verkligen varit ute mycket! Skönt.
God Natt!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oliwer äter välling vid sju.

sen smörgås å lite youghurt runt halv tio

innan han somnarlunch kl tolv

kanske mellis vid halv tre

om han vill ha, typ fruktbägaremiddag kl fem (har han inte ätit mellis

så äter han midda vid fyra)välling kl sju å sen godnatt.men om du skippar mellanmålet så kanske hon

är hungrig å äter middag en gång till?

2011-04-29 @ 08:00:53
URL: http://malpe.blogg.se/
Postat av: Karolina

Ja alltså, jag har ju provat med lagad mat istället för mellanmålet. Men hon äter typ 3-4 skedar sen vill hon inte ha mer. Och matar man på henne ändå så spyr hon upp allting=/

Känns ju bättre att hon käkar en smörgås iaf än inget alls.Men ska iaf testa att ge henne mellanmålet på förmiddagen innan hon ska sova, annars brukar hon få det när hon vaknar.=)

2011-04-29 @ 09:29:54
Postat av: Anonym

ja men precis...hon äter ju iaf en smörgås va ska man göra om hon spyr man kan ju inte tvinga i henne :) huvudsaken e ju att hon e pigg å glad å hennes energi e de ju inget fel på =) lyllo dej föresten som fick sovmorgon, mitt hopp stiger, kanske Oliwer oxå kan få för sej att sova längre någon morgon =P

2011-04-29 @ 10:17:49
Postat av: Alexsandra

Villemo äter Välling/gröt mellan 7-9 sen lunch runt 12,sen middag runt 4 och kvällsmat mellan 7-8. Hon brukar äta frukt nångång under dagen två gånger..

2011-05-21 @ 20:34:40
URL: http://alexsandraas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0