Ny vecka!

Helgen har gått fort, har inte hunnit med att skriva nått här.
I fredags var ju mamma, jag och Inez i Skara med Greta. Och där konstaterades att hon har en tumör=( Går att operera för att den här sorten av tumörer är oftast inte elakartade. Men operationen är ganska omfattande och Greta är 11 år, men å andra sidan är hon ju en småhund som lätt kan bli 15-16 år. Hon är ju så himla pigg och glad nuförtiden och mår superduperbra. Fick förövrigt jättemycket beröm för henne, över att hon har gått ner 2 kg. Alltså 25% av sin kroppsvikt. Det är inte dåligt det=)
På kvällen stannade mamma och sen kom pappa hit också, så lagade vi kräftsoppa och till det hade vi vitlöksbröd. Så himla gott var det=)  Inez tyckte att det var toppen att dom var här eklart=)
I lördags åkte jag och Inez till Torsö och var med Kalle hela kvällen. Vi lagade mat och spelade Lips, rätt kul faktiskt=) Mamma och pappa och deras kompisar hade "herrmiddag" vilket betyder att herrarna en gång om året lagar trerätters till damerna=P Så på natten så fick jag hämta dom och köra hem dom andra.
Igår var vi, i sedvanlig ordning, i Enåsa. Och Linda (Mattias syster) Hade plockat ihop två STORA kassar med kläder som Ida har haft. Så himla mycket fina kläder. Bl.a en jättefin jacka från Didrikson med tillhörande byxor, sen en massa annat fint=) Så nu har Inez kläder så det räcker upp till stl 92=)

Här sitter dom och myser.

Inez fick en solhatt också=)

Sen fick hon även ett piano av farmor och farfar. Det var väldigt populärt=)

Sen blev det badet, kan säga att nästan hela köket blev blött=P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0